ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Моника Мебел

Моника Мебел - Производство на кухненски мебели и продажба на обзавеждане за детски стаи, спални, офиси, мебели в Свищов

"Моника Мебел" е специализирана в производството на кухненски мебели. Компанията е и представител на някои сред водещите производители на обзавеждане за спални, детски стаи, офиси и мека мебел.

Корпусната мебел, която "Моника Мебел" ще Ви предложи, се изработва от ламинирано, а също и от фурнировано ПДЧ. Мебелите биват произвеждани предимно по индивидуална поръчка или проект. Бихте могли да се доверите на фирмата, ако търсите качествено цялостно обзавеждане и добри интериорни решения, съобразени със собствените Ви желания и виждания. За фирма "Моника Мебел" е важно клиентът постоянно да участва в процеса на проектиране, за да може да насочва екипа и за да може крайният резултат да отговаря на очакванията. Компанията разполага и със собствен транспорт.

"Моника Мебел" ще Ви предложи обзавеждане за:
- кухнята;
- спалнята;
- детската стая;
- дневната;
- коридора;
- маси и столове;
- скринове и гардероби;
- матраци;
- кухненски мивки.

Магазин на фирма "Моника Мебел" ще откриете в град Свищов, а адресът е улица "Подполковник В. Манолов №2. Открит е магазин и в град Белене на улица "Патриарх Евтимий" №23, както и магазин в с. Царевец. За повече информация и връзка позвънете на посочените телефони.

мебели Свищов
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Свищов
адрес:
тел.:
e-mail:[javascript protected email address]
follow:
Тази страница е посетена 2723 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти