ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Зодиак**

Комплекс Зодиак** край Рилски манастир ще Ви очарова със своите добри условия за отлична почивка сред прелестта на Рила

Ще откриете симпатичният Комплекс „Зодиак” разположен в непосредствена близост до Рилския манастир. Комплексът се намира на 1700 метра по пътя гроба на Свети Иван Рилски. Оттук ще можете да се порадвате на цялата красота на природата, ще се възхитите на очарованието на Рила планина, а и ще имате възможността да разгледате една от най-значимите забележителности за страната ни, а именно Рилският манастир.

Комплекс „Зодиак” е място, където да прекарате една истински добра и пълноценна ваканция. Тук ще се радвате на спокойствието на природата. И освен възможността да се полюбувате на природната красота, тук се предлагат и различни възможности за настаняването Ви.

Комплексът разполага с КЪМПИНГ. Той предвижда място за четиридесет КАРАВАНИ. Налични са и четиридесет места за ПАЛАТКИ. Тук ще откриете и БУНГАЛА, в които могат да бъдат подслонени тридесет души. В бунгало могат да отседнат четирима човека, които ще разполагат с широка спалня, както и с още две единични легла. Гостите тук ще използват и телевизор. На метри от постройките се намират седем санитарни възела (баня с тоалетна), всички от които добре оборудвани.

Посетителите ще бъдат поканени и в чудесен РЕСТОРАНТ. Неговата приятна и много уютна обстановка ще предложи място за петдесет души. На лице е и прекрасна ГРАДИНА-БАРБЕКЮ, предлагаща още двеста и петдесет места. В менюто тук ще откриете множество апетитни предложения. Всички те са подбрани от традиционната българска кухня и се отличават с великолепен вкус. Ще избирате и сред богата гама от напитки. Ресторантът е подходящо място и за провеждането на части тържества и празници, както и за организирането на всякакви фирмени събития и партита.

Комплекс „Зодиак” е предвидил забавления и за своите малки гости. Малчуганите ще се отдадат на весели игри и неспирни приключения в напълно оборудваният ДЕТСКИ КЪТ. А ще бъде и добра идея от Ваша страна да заведете децата до Рилския манастир. Това кътче е едно от най-забележителните места у нас и може би най-значимото. Тук се съхраняват множество ръкописи и книги, както и документи. Ще разгледате и различни старинни предмети като например жезли, монети, икони, дори оръжия. Рилският манастир е важен културен паметник за България и символ на страната ни. Признат е и е включен в списъка на ЮНЕСКО. Хубаво би било като истински българи да посетите това кътче и да го покажете на своите дец

Добре дошли сте в Комплекс „Зодиак”!

къмпинг Рилски манастир, бунгала Рилски манастир
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: Рилски манастир
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 4729 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти