ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен хотел Сага***

Семеен хотел Сага*** в Равда е отлично място за приятна почивка на море

Семеен хотел „Сага” се разполага между два от красивите ни курорти Равда и Несебър. Хотелът се радва и на близост до очарователната плажна ивица. Красивият златист пясък и синьо-зелените морски вълни ще бъдат отдалечени на сто метра от Вас. Но тук ще Ви впечатли не само разположението, но и всички удобства, които хотелът предлага.

Помещенията, предвидени за настаняване, са два вида. Може да изберете някоя от осемнадесетте удобни ДВОЙНИ СТАИ или пък да се порадвате на комфорта на някой от трите АПАРТАМЕНТА.

Много са удобствата, които това място ще Ви предложи. На разположение ще имате ТЕЛЕВИЗОР, който ще Ви осигури избор сред множество кабелни програми. Времето си ще можете да разнообразявате и благодарение на ИНТЕРНЕТА, до който ще имате достъп. В стаята Ви ще има поставен КЛИМАТИК, както също и МИНИ БАР. Помещенията в хотела се радват на собствени ТЕРАСИ с красив изглед.

Доста са и предимствата, от които ще можете да се възползвате извън стаята си тук. На услугите на гостите е открит БАСЕЙН, чиято прохладна вода определено ще Ви донесе така нужната свежест през летните горещини. Добре ще се чувствате и наслаждавайки се на релакс в ДЖАКУЗИТО. За малките гости на хотела също е предвиден специален ДЕТСКИ БАСЕЙН, в който малчуганите ще могат да играят на воля. Тук можете да разчитате и че ще Ви бъде осигурено място на ПАРКИНГА на хотела.

Друго сред големите предимства, на които ще се радвате тук, е наличието на чудесен РЕСТОРАНТ. Той е идеалното място, където да се насладите на някой вкусен специалитет. Местата в елегантния вътрешен салон са четиридесет и пет, а в свежата ЛЯТНА ГРАДИНА има още петдесет. Менюто е наистина доста богато и ще можете да избирате сред най-различни ястия от българската кухня. Прекрасните блюда, които готвачите ще приготвят с внимание за Вас, могат да бъдат подходящо съчетани и с добро питие.

Семеен хотел „Сага” Ви очаква!

семеен хотел в Равда
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Равда
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 733 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти