ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Топалови

Къща за гости Топалови в Несебър е отлично място за почивка на море

Къща за гости „Топалови” ще откриете в новия квартал на красивия Несебър - „Черно море”. Тук ще се чувствате комфортно не само поради отличната локализация на къщата, но и поради факта, че къщата е съвсем нова. Тя отваря врати през 2014 година и с нетърпение очаква да подслони своите първи гости и да им предложи една незабравима лятна ваканция.

Симпатичната къща ще Ви осигури и близост до свободната плажна ивица, която ще се намира на четиристотин метра от Вас, настаните ли се тук. Една приятна двадесетминутна разходка пък ще Ви отведе право в центъра на очарователната нова част на града. До къщата пък се разполага автобусна спирка, от където можете да хванете автобус до Равда и различни места в Несебър. Близо ще има симпатични заведения и магазини. На разположение ще е и аптека.

Къща „Топалови” ще Ви очарова не само с приятния си външен вид и местоположението си, но и с чудесните възможности за настаняване, които предлага. Тук за настаняване са предвидени три вида помещения. Отличават се шест симпатични ДВОЙНИ СТАИ. Ще можете да отседнете и в някоя от трите стаи, предлагащи място ЗА ТРИМА души. Комфортно ще се чувствате и в чудесния АПАРТАМЕНТ тук.

СТАИТЕ ще Ви впечатлят с елегантния, а и доста модерен интериор. Удобство ще представлява и отличното оборудване на помещенията. Ще имате на разположение ТЕЛЕВИЗОР и кабелна телевизия, както и ИНТЕРНЕТ. На услугите Ви ще са ХЛАДИЛНИК, както електрическа кана. Прохлада през знойните летни дни ще Ви осигурява КЛИМАТИК. Чудесен ще бъде и изгледът от собствената си широка ТЕРАСА.

АПАРТАМЕНТЪТ тук също е така уютен. Тук ще разчитате на ДНЕВНА, състояща се от комфортно обзаведен ХОЛ, както и ТРАПЕЗАРИЯ. Ще използвате и КУХНЯ, както и чудесна спалня. Двете санитарни помещения правят апартамента удобен за настаняването на две семейства.

Освен удобствата, предвидени в стаите, къщата ще Ви предложи и допълнителни. Тук например всички гости могат да приготвят сами храната си по начина, по който им харесва. Те ще могат да използват обособения за тази цел КУХНЕНСКИ КЪТ. Ще се радвате и на чудесен ДВОР, в който пък е разполага БАРБЕКЮ. Почитателите на спорта ще могат да се любуват на игра на ТЕНИС МАСАТА.

Заповядайте в Къща за гости „Топалови” и се насладете на една истински добра лятна ваканция. Отдайте се на приятни мигове и много забавления, наслаждавайки се на цялото очарование на Несебър! Очакваме Ви!

къща за гости Несебър
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Несебър
адрес: кв. Черно море, ул. 115 Б
тел.: 0899/156652; 0895/744767; 0899/896791
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.topalovi.com
GPS:42.653026 N 27.70419 E
follow:

Вижте Къща за гости Топалови на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1096 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти