ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Кондор

Ресторант Кондор в Дупница е приятно място за среща с добри приятели

На спокойна атмосфера ще се насладите в симпатичния Ресторант „Кондор”. Тук обстановката е съвсем стилна и изискана. Мястото е подходящо, ако искате да посветите времето на половинката Ви, както и когато имате нужда да разпуснете в приятелска компания.

Ресторантът с най-голямо удоволствие предлага прекрасно меню на гостите. В него ще откриете какви ли не вкусни предложения. Разнообразни са ястията, заимствани от традиционната кухня. Но имате ли желание да опитате нещо различно, то майсторите готвачи тук могат да приготвят за Вас и нещо нетрадиционно. Бъдете сигурни, че храната тук е приготвена отлично. Питиетата също са разнообразни – има много безалкохолни напитки, както и марков алкохол, разбира се.

Ресторант „Кондор” и неговата очарователна обстановка биха били идеалното кътче, където да организирате и всякакви семейни събирания и приятелски срещи. Честването на празници и планирането на тържества също е възможно. Ресторантът немалко пъти е организирал чудесни банкети, партита, а също и бизнес срещи. Сто и двадесет са местата, с които заведението разполага. Можете да разчитате, че ще Ви бъде предложено и ангажирането на професионален DJ, който с радост би се заел с настроението на компанията Ви.

Ресторант „Кондор” Ви очаква!

ресторант Дупница
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Дупница
адрес: площад Македония 3
тел.: 0701/38070; 0882/807070
GPS:42.263177 N 23.116967 E
follow:

Вижте Ресторант Кондор на по-голяма карта
Тази страница е посетена 4056 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти