ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Добреви и сие ООД

Добреви и сие ООД - производител на немска алуминиева и PVC дограма TROCAL, гаражни врати, щори, охранителни ролетки и сенници, представител на Роллпласт в Сливен

„Добреви и сие” ООД е официален представител на фирма „Ролпласт”.

Сред дейностите, извършвани от фирмата са производство и монтаж на:
- PVC и алуминиева дограма TROCAL;
- гаражни врати;
- вътрешни и външни щори;
- сенници;
- охранителни ролетки.

Фирмата ще Ви предложи изработката на различни видове ПРОЗОРЦИ с гарантирано качество, повишаващи енергийната ефективност на дома Ви. Стъклопакетите, които фирмата предлага, са конструирани от две или повече стъкла, между които има въздушно пространство, затворено херметически. Това ще гарантира, че през прозореца Ви няма да може да проникне вода, както и че няма да бъде образуван конденз между стъклата. Прозорците на фирма „Добреви и сие” ООД ще Ви осигурят топлоизолация, шумоизолация, слънцезащита, както и светлопропускливост. Предлаганите тук прозорци могат да бъдат с алуминиев или с PVC профил. Обковът на прозореца е също от голямо значение. За това фирмата използва най-висококачествените на пазара в момента. Към прозореца Ви може да има и специално изработен перваз. Ще имате и голям избор от дръжки.

Сред ВЪНШНИТЕ ЩОРИ, предлагани от фирмата, също ще откриете голямо разнообразие. Външните ролетни щори ще бъдат идеалното допълнение към прозореца ви, защото те ще допълнят неговата функция до цялост. Така щорите ще Ви осигурят слънцезащита, което ще Ви направи и помещението по-гладно през лятото, а през зимата топлоизолацията ще бъде по-ефективна. Липсата на шум, сигурността и лишаването от любопитни погледи също са сред предимствата.

ВЪТРЕШНИТЕ ЩОРИ също ще бъдат така полезни и функционални. Освен това, при тях можете да избирате сред най-различни дизайни, които ще допълнят перфектно интериора у дома. Фирмата ще Ви предложи огромно разнообразие.

„Добреви и сие” ООД може да произведе и монтира за вас специални ГАРАЖНИ ВРАТИ, а също така и ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ. Те ще Ви послужат при защитата на собственост като магазини, гаражи или пък заведения. Специалните заключващи механизми, използвани от фирмата, ще гарантират асигурността на собствеността Ви.

Може винаги да разчитате на професионализма и коректното отношение на фирма „Добреви и сие” ООД.

Роллпласт Сливен, немска алуминиева и PVC дограма TROCAL, гаражни врати, щори, охранителни ролетки, сенници
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Сливен
адрес: кв. Дружба 55
тел.: 0887/567370; 0887/567671; 0882/425238
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.678346 N 26.35059 E
follow:

Вижте Добреви и сие ООД на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1764 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти