ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен хотел Рио**

Семеен хотел Рио в Равда ще Ви очарова с приятна обстановка и отлично обслужване

Семеен хотел „Рио” е едно от приятните места, където бихте могли да прекарате чудесно лятната си почивка в Равда. Хотелът ще привлече вниманието Ви с нестандартната си архитектура, както и с ярките цветове, обагрили фасадата му. Тук ще прекарате една наистина очарователна и разтоварваща ваканция.

Едно от нещата, които ще Ви впечатлят тук, е разнообразието от екстри и удобства, на които ще разчитате. Хотелът ще Ви предложи удобен ПАРКИНГ, а също така и ОХРАНА. Можете да разчитате и на ЛОБИ БАР, където ще Ви бъдат предложени топли и безалкохолни напитки. Впечатляващ е и панорамният асансьор. Хотелът е пригоден и е достъпен за инвалиди.

Впечатлени ще останете и от комфортните условия, които ще Ви осигурят стаите на Семеен хотел „Рио”. Те са петнадесет двойни и три тройни. Всяко помещение ще Ви предложи собствен санитарен възил, телевизор, а също и разнообразни кабелни програми. На разположение ще бъде и ХЛАДИЛНИК. Всяка от стаите с южно изложение ще Ви предложи и КЛИМАТИК. Северните не разчитат на такъв. Стаите имат и симпатични ТЕРАСИ.

Хотелът е нов – построен е през 2005 година. Разположението му също е отлично – ще го откриете в началото на курортното селище, радващ се на красивата плажна ивица. Откриването му ще бъде улеснено и от атрактивния му външен вид, който няма как да пропуснете. Тук ще се намирате близо до центъра на курорта. Главната улица е изпълнена с приятни заведения, барове, симпатични магазини. Ще се радвате на всякакви атракции, а и лунапарка също ще бъде лесно достъпен за Вас. Наблизо се разполага централната поща, край която постоянно минават автобуси, водещи до Несебър и Слънчев бряг.

Цени за лято 2014 г.:

от 01.06 до 30.06 - 20 лв.

от 01.07 до 15.07 - 30 лв.

от 15.07 до 20.08 - 35/38 лв.

от 20.08 до 01.09 - 30 лв.

Цените са за двойна стая. Включват нощувка и всички екстри към хотела.

 


Семеен хотел Рио, Равда ще Ви очаква.

семеен хотел Равда
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Равда
адрес: ул. Янтра 12
тел.: 0878/532332
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.646772 N 27.681196 E
follow:

Вижте Семеен хотел Рио на по-голяма карта
Тази страница е посетена 946 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти