ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Делфин

Къща за гости Делфин в Равда предлага отлични условия за приятна почивка на море

Къща за гости „Делфин” е изключително приятно място за летен отдих. Това симпатично кътче всъщност е много добре позиционирано в красивото ни черноморско селце Равда. На не повече от триста метра се намира централния плаж. Но това не пречи на къщата да се намира и на петдесет метра от центъра на селцето. Тук ще откриете най-различни магазинчета, предлагащи всичко необходимо. Доста са и заведенията и ресторантите, които ще Ви приканят с изкусителни аромати, вкусни специалитети и освежаващи напитки.

На това ще се наслаждавате ежедневно по улиците в Равда. А Къща за гости „Делфин” ще допълни цялата картина с това, че след дълъг ден, прекаран на плажа, в разходки и обикаляне по магазини, тук ще откриете нужното спокойствие, за да се заредите отново с енергия за предстоящите занимания.

Къщата предлага различни по вид помещения – можете да наемете ДВОЙНА СТАЯ или пък ТРОЙНО ПОМЕЩЕНИЕ. Никой няма да Ви спре и в случай, че имате желание да се разполагате в АПАРТАМЕНТ. Тук при всеки случай ще се радвате на приветливо обзавеждане, както и на доста удобства. Оборудването по стаите включва наличието на ХЛАДИЛНИК, както и на КЛИМАТИЧНА ИНСТАЛАЦИЯ. Разбира се, тук ще имате и телевизор, който предлага най-различни кабелни програми. Гостите тук използват свободно и ИНТЕРНЕТ.

Всеки един от дните Ви тук може да започне с чаша освежаващо кафе, поднесено в приятната обстановка на ЛОБИ БАРА ни. След дозата кофеин веднага можете да се упътите към плажа, където да съберете малко тен. А лоби барът ни ще бъде готов да Ви посрещне и в края на дена, при това с качествено алкохолно питие.

Къща „Делфин” на драго сърце ще Ви предостави и БАСЕЙНА си. Край него цари спокойствие, от което, убедени сме, всеки има нужда. В кристалните му води ще откриете прохлада в летните горещини.

ЦЕНИТЕ, срещу които ще можете да се настаните тук, са зависими от вида на помещението, както и от натовареността на периода. При всеки случай, сумите ще варират в границите между 25.00 и 60.00 лева.

Добре дошли сте в Къща за гости „Делфин”!

къща за гости Равда
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Равда
адрес: ул. Делфин 2
тел.: 0554/66425; 0889/239731
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.643704 N 27.676223 E
follow:

Вижте Къща за гости Делфин на по-голяма карта
Тази страница е посетена 906 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти