ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Молайс ЕООД

Молайс ЕООД е фирма, извършваща търговия с дървен материал в Смолян - дъски, греди, талпи, летви, дюшеме, дърва за огрев

Дейността, извършвана от фирма „Молайс” ЕООД ще Ви бъде от полза, ако се интересувате от производството и търговията с дървен материал. Тук ще Ви бъдат предложени и дърва за огрев, като цените са изключително изгодни.

Фирмата изпълнява множество услуги, свързани с дърводобива – извършва се СЕЧ, както и РАЗКРОЙВАНЕ, занимава се с ИЗВОЗВАНЕТО до временен склад, а също и с КУБИРАНЕТО. „Молайс” ЕООД ще се заеме и с извършването на РАМПИРАНЕ на маркирана дървесина от ДФГ-Златоград.

ДЪСКИ – те биват произвеждани, чрез разбичване. Дължинините на дъските най-често биват три, четири или максимум пет метра. Употребата им е важна при производството на мебели, а също и на покриви. Биват използвани и при кофражи, както и като подкеремидна обвивка.

ГРЕДИ – широко се употребяват в строителството, особено при направата на навеси, както и на покриви. Сечението може да бъде правоъгълно, както и квадратно, а дължината – различна.

ТАЛПИ – представляват дъски, чиято дебелина започва от три сантиметра. Много често се употребяват при направата на маси и мебели, плотове и други.

ЛЕТВИ – основното им приложение е в строителната и мебелна промишленост.

ДЮШЕМЕ – представлява дървен под, изграден от дъски, като се използва дървесина с голяма твърдост, която е устойчива на износване. Най-често биват употребявани чам или дъб. Дължината е два метра и двадесет сантиметра, широчината е дванадесет-двадесет сантиметра, а дебелината е два сантиметра. А за съединяване по протежение на дъските има перо и нут.

САЧАК – свързан е с изграждането на стрехи, използва се при обшиване на стени и тераси, както и при външното обшиване на сгради. Предлагат се и различни шарки.

Можете да разчитате на „Молайс” ЕООД за истински качествен дървен материал.

дървен материал Смолян, дъски, греди, талпи, летви, дюшеме, дърва за огрев
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Мадан
адрес: с. Митовска
тел.: 0895/525605
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:41.511016 N 24.966141 E
follow:

Вижте Молайс ЕООД на по-голяма карта
Тази страница е посетена 3289 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти