ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
СПА хотел Катерина**

СПА хотел в Хаджидимово, разположен в тиха местност, сред уникалната природа на Родопите

Много симпатичен е СПА Хотел „Катерина”. Ще го откриете разположен на спокойната улица „Свети Георги” №27 в красивото градче Хаджидимово. Приятният му външен вид, елегантният интериор, а и множеството удобства тук ще Ви гарантират отлично прекарване.

В хотела подслон място намират различни помещения. На лице са девет ДВОЙНИ СТАИ, предлагащи удобно настаняване за двама души. Има и два много симпатични АПАРТАМЕНТА.

Помещенията ще Ви очароват със стила, с който са обзаведени. Стаите са проектирани по различни начини, така че всяка от тях да има свой индивидуален облик. Усещането за домашен уют тук е подсилено и от качественото оборудване. Ще можете да използвате КЛИМАТИК. В хотела наличен е и безжичен ИНТЕРНЕТ, който и Вие ще можете да използвате от стаята си. Поставени са и ТЕЛЕВИЗОРИ, предлагащи най-различни цифрови програми. Наличен ще бъде дори телефон.

Впечатление ще Ви направи и елегантният интериор на РЕСТОРАНТА. А освен на приятната обстановка, тук ще се наслаждавате и на много богато меню. В него са включени най-различни апетитни ястия и специалитети. Местата в ресторанта са сто. Те се радват на очарователна гледка към града. Бихте могли да се полюбувате и на приятния изглед от слънчевата ТЕРАСА. Ресторантът работи без почивен ден.

Едно от най-големите предимства на хотела безспорно е СПА ЦЕНТЪРА, с който разполага. Тук ще можете да разпускате по всяко време. На разположение за Вас ще бъде САУНАТА. Със сигурност добре ще си прекарате и в ПАРНАТА БАНЯ. Вниманието Ви ще бъде привлечено и от пенливата вода на ДЖАКУЗИТО, в което определено ще успеете да релаксирате качествено. До панорамния СПА център се разполага ФИТНЕС ЗАЛАТА, където гостите ще могат да поддържат форма.

СПА Хотел „Катерина” ще Ви очаква!

хотел Хаджидимово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Хаджидимово
адрес: ул. Свети Георги 27
тел.: 0893/630363
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.spahotelkaterina.com
GPS:41.511345 N 23.853604 E
follow:

Вижте СПА хотел Катерина на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1559 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти