ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Пламен Лукс 99 ЕООД

Пламен Лукс 99 ЕООД извършва ремонт на покриви, хидроизолация, топлоизолация, монтаж на гипсокартон и извозване на отпадъци в София

Качество и лоялност са двете най-точни определения за дейността на „Пламен Лукс 99” ЕООД. Фирмата ще Ви предложи своите услуги, свързани със строителството, най-вече в областта на РЕМОНТИТЕ НА ПОКРИВИ. Тук ще Ви бъдат предложени добри решения за конкретния Ви проблем, при това на напълно изгодни цени.

Клиентите на фирмата ще могат да се възползват от разнообразни строителни услуги.

Дейността е основно специализирана във ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ.

Тук се извършва и преустройство на всякакви стари покриви. Квалифицираният екип ще се постарае да изпълни изискванията Ви максимално точно. Работата се извършва по напълно индивидуален план за всеки нов обект.

Фирмата ще бъде от полза при:
- преустройството на кооперации, къщи, вили;
- при ремонта на търговски или пък промишлени сгради;
- качествена хидро- и топлоизолация на дома Ви;
- монтаж на гипсокартон.

Сред услугите фигурира и КЪРТЕНЕ, съпроводено с почистване и извозване на ненужния отпадъчен материал. Можете да се доверите на фирмата и при ремонта на покривни системи.

Основна и водеща цел на фирмата е винаги да предлага качествено извършени услуги на своите клиенти. При извършването на всяка от посочените дейности, екипът се стреми по-добро качеството и постига все по-високи цели. Взаимното доверие, лоялното отношение и множеството доволни клиенти могат да гарантират за качествата на фирма „Пламен Лукс 99” ЕООД!

ремонт на покриви София, топлоизолация София, хидроизолация София, монтаж на гипсокартон и извозване на отпадъци в София
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 2120 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти