ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
МК Транс 2010 ЕООД

МК Транс 2010 ЕООД предлага професионални услуги със строителна механизация - услуги с комбиниран багер, услуги с пътно-строителни машини в гр. София

За осъществяването на товарни превози, можете да се доверите изцяло на „МК Транс 2010” ЕООД. Фирмата ще Ви бъде от помощ и ще предложи услугите си, свързани с наличието на строителна механизация.

Разнообразна и надеждна е техниката, която фирмата използва. Напълно квалифицирани са и специалистите, работещи тук. Те ще се погрижат изпълнението на услугите в указаните срокове. Фирмата ще бъде коректен партньор в съвместната Ви дейност. Можете да бъдете сигурни, че цените, които ще Ви бъдат предложени, ще бъдат съобразени с качеството.

Компанията ще Ви предложи услугите си при събаряне на сгради. В тази дейност е включено и извозването на получените строителни отпадъци. Компанията разполага с всякакви контейнери и тежкотоварни автомобили за целта.

Техниката включва и самонатоварващи и разтоварващи се машини. Строителната механизация е подсигурена с товарни автомобили (от един до двадесет кубични метра, както и от един до тридесет тона). Фирмата разполага и с миничелни товарачки, багери, а също и с валяци.

Можете да разчитате и на доставката на разнообразни строителни, а също и на инертни материали като пясък хумус, филц, скална маса и други.

Компанията ще се заеме и с изграждането на дренажи, вертикални планировки, а също и на външни канализации. През зимния сезон се предлага и снегопочистване и извозване.

Можете напълно да се доверите на качествените услуги на фирма „МК Транс 2010” ЕООД!

строителна механизация София, строителна фирма София
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес: кв. Драгалевци, ул. Христина Морфова 14 А
тел.: 0899/000112; 0876/000111
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.mktrans2010.com
GPS:42.627948 N 23.313337 E
follow:

Вижте МК Транс 2010 ЕООД на по-голяма карта
Тази страница е посетена 2155 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти