ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен хотел Елица**

Семеен хотел във Варна, в който ще откриете добри условия за почивка

В красивия ни морски град Варна ще откриете симпатичния Семеен хотел „Елица”. Неговата елегантна обстановка и съвременни удобства ще Ви осигурят приятен престой. Определено важен елемент е и качественото обслужване от страна на персонала.

Хотелът може да се похвали дори и с отлично разположение. Той се намира в централната част на морския град. Оттук лесно ще достигате до всички важни и интересни места в града. Но тук ще се радвате и на много други предимства.

Помещенията тук са деветнадесет и всички представляват чудесни ДВОЙНИ СТАИ. Оборудването в тях ще включва ТЕЛЕВИЗОР, осигуряващ Ви множество кабелни програми. В хотела има и безжичен ИНТЕРНЕТ, от който всички гости могат да се възползват. Наличен за Вас ще бъде и КЛИМАТИК. Ще можете да разчитате и на ХЛАДИЛНИК, а също и на сешоар. По-ценните за Вас вещи ще можете да съхранявате в СЕЙФ.

Много приятно можете да прекарате времето си в симпатичното КАФЕНЕ на хотела, разполагащо се в зелената свежа ГРАДИНА. Определено ще успеете да релаксирате пълноценно в обособения СПА ЦЕНТЪР. Той ще привлече вниманието Ви с пенливото си ДЖАКУЗИ. Интересът Ви ще пробуди и САУНАТА, както и ПАРНАТА БАНЯ. Добре ще Ви се отрази КОНТРАСТНИЯ ДУШ. Добрата си форма ще можете да поддържате с помощта на уредите във ФИТНЕС ЗАЛАТА.

Тук ще можете успешно да се справяте и с работните си ангажименти. В хотела място намира оборудвана КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА, подходяща за семинари и обучения, конференции, събирания на работния екип и въобще всякакви мероприятия. Можете да разчитате и на РЕСТОРАНТА, който ще Ви предложи подходяща обстановка за провеждането на важни бизнес срещи. Той е чудесно местенце и за случаите, когато имате желание да се насладите на някой вкусен специалитет.

С редовните и актуални предложения за настаняване в хотел Елица може да се запознаете в сайта на хотела.

Семеен хотел „Елица” ще Ви очаква!

семеен хотел Варна
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Варна
адрес: ул. Кракра 30
тел.: 052/602626; 0894/683111
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.hotel-elica.bg
follow:
Тази страница е посетена 802 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти