ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Теос***

Хотел Теос в Китен, стъпил на красивия плаж Атлиман е с идеални условия за почивка на море, отлични цени и оферти

Летните почивни дни могат да бъдат прекарани наистина страхотно, ако откриете приятно местенце, което да Ви подслони. Едно наистина чудесно място за отдих е Хотел „Теос”. Той определено ще Ви заинтригува с идеалното си разположение – ще го откриете на замия плаж „Атлиман” в Китен. Със сигурност позиционирането му ще бъде голям плюс за Вас, особено ако имате желание да се отдадете на морски приключения и страсти.

В хотела се помещават различни по своя капацитет стаи. Общото между тях, е че всички те се наслаждават на приятна обстановка, модерно оборудване, а и в хотела обслужването е наистина на ниво. Десет на брой са СТАИТЕ, предвидени ЗА ДВАМА ДУШИ. Ще откриете и още седем предложения, които са тешени като ТРОЙНИ И ЧЕТВОРНИ СТАИ. Всички видове помещения могат и ще Ви бъдат предложени в два варианта – с изглед към алеята, както и с изглед към плажа. Обстановката, която ще заварите, ще Ви предложи много уют, а техниката и оборудването тук ще Ви накарат да се чувствате така удобно, все едно сте у дома.

Хубаво е и това, че Хотел „Теос” предлага на своите гости не само комфортно настаняване, но и изключително вкусна храна. На наистина добре приготвени блюда ще можете да се насладите в РЕСТОРАНТА на хотела. Тук се сервират традиционни български ястия. Но това в никакъв случай не означава, че няма да можете да се насладите и на балканска кухня. Доста добре застъпени в менюто ни са и специалитетите от европейската кухня. Обстановката тук е подходяща за приятни семейни вечери, романтични срещи, както и за весело прекарване с компания. Заведението ще Ви предразположи и тук определено ще съумеете да се отдадете на сладка приказка, на фона на приятна музика. ЛЯТНАТА ГРАДИНА със своята свежест и прохлада е доста предпочитана от посетителите ни.

Непосредствената Ви близост с плаж „Атлиман” ще Ви осигури и предимството още с излизането си от хотела да стъпите върху приятно топлият златист пясък. А също така винаги, когато прецените, че събраният карамелен тен е достатъчен, много бързо и лесно ще достигнете до стаята си, в която ще се отпуснете и ще отдъхнете от морските преживявания.

Информация за специалните предложения и офертите тук ще откриете в сайта на хотела.

За резервации и повече информация:

тел.: 0887 433 601
hotelteos@abv.bg
www.hotelteos.com

Заповядайте в Хотел „Теос”!

 

хотел Китен
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Китен
адрес: плаж Атлиман
тел.: 0887/703425
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.hotelteos.com
GPS:42.241108 N 27.766876 E
follow:

Вижте Хотел Теос*** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 544 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2018 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти