ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Д-р Виктория Бързачка

Детски офталмолог и специалист очни болести в Благоевград

Доктор В. Бързачка е квалифициран специалист в областта на очните болести и детски офталмолог в Благоевград. Услугите, от които можете да се възползвате, се свързани с извършването на очни прегледи, консултации и корекции. Д-р Бързачка провежда курсове-упражнения с цел лечение на кривогледство при деца, извършва оперативно лечение при заболявания, а също така ще Ви бъде от помощ и при адаптацията на меки контактни лещи.

Прецизната техника, с която се борави, позволява корекцията на рефракционни аномалии. Можете да разчитате и на навременно откриване и лечение на глаукома, извършвано посредством компютърна периметрия, а също така и с използването на Паскал тонометър. Можете да разчитате на помощ и лечение на вродени заболявания, както и при травматични или пък възпалителни процеси.

Извършва се и неоперативно лечение на кривогледство, при което се използва уред наречен синоптофор. Съвсем нов е и ръчният авторефрактометър Плюсоптикс, посредством който може да бъде изследвано зрението на деца във възможно най-ранна възраст – над едногодишна възраст.

Д-р Бързачка предлага и хирургично лечение. Можете да се доверите на съвременна факохирургия на „вътрешно перде”, като методът е безшевен. Поставя се и мека вътреочна леща. Тук се извършват и всякакви оперативни интервенции на преден очен сегмент.

 

Работно време:

понеделник - петък: 09:00 - 12:00 / 13:00 - 17:00 

събота: 10:00 - 15:00

Детски офталмолог Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: ул. Славянска 66, ет.2, каб. 206
тел.: 0898/492835
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.023188 N 23.089927 E
follow:

Вижте Виктория Бързачка - Специалист по очни болести и детски офталмолог на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1998 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти