ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Енерджи**

Отличен хотел в Китен, само на 50 м. от морския бряг

На цялата красота на курортното градче Китен се радва Хотел „Енерджи”. Той се разполага на петдесетина метра от слънчевия южен плаж. Всичко в хотела е напълно съобразено с идеята за осигуряване на комфорт за гостите ни. Персоналът също ще се погрижи за Вашето удобство.

Настаняването Ви в Хотел „Енерджи” може да се осъществи в няколко вида помещения. Бихте могли да изберете някоя от осемнадесетте СТАИ, подслоняващи се тук. Част от тях са ЕДИНИЧНИ, други – ДВОЙНИ, а трети осигуряват достатъчно място за нощуването на ТРИМА ДУШИ. Доста комфортни са и трите АПАРТАМЕНТА.

Всяко от помещенията тук ще Ви предложи ТЕРАСА, гледаща към необхватната морска шир. На разположение за Вас ще бъде и 14-инчов телевизор, на който можете да гледате разнообразни кабелни програми. Стаите са оборудвани и с ХЛАДИЛНИЦИ. Приятната температура в помещенията ще бъде дело на КЛИМАТИЦИТЕ. По-ценните си предмети пък бихте могли да съхранявате в СЕЙФ. ИНТЕРНЕТЪТ е безжичен и безплатен.

Хотел „Енерджи” се радва и на чудесен РЕСТОРАНТ, простиращ се на територията му. Той предлага общо деветдесет места, като една трета от тях са позиционирани в закрит салон, а останалите шестдесет –  на красива и прохладна лятна тераса. Кухнята, предлагана тук, е разнообразна. Можете да опитате чудесно приготвени ястия от традиционната българска кухня. Превъзходни са и пиците, както и начините, по които приготвяме рибата. Морските деликатеси също се радват на доста почитатели. Цените на ястията тук са абсолютно достъпни, а обслужването от страна на персонала – на ниво! Край ресторанта ще откриете и приятна ДЕТСКА ПЛОЩАДКА.

ЦЕНИТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ бихте могли да разгледате в сайта на хотела. Те се различават в зависимост от помещението, което сте избрали, продължителността на престоя Ви, както и от сезона.

Хотел „Енерджи” в Китен Ви очаква!

хотел Китен
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Китен
адрес: ул. Бриз 2
тел.: 0550/36133; 0888/206621; 0887/262107
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.hotelenergy.com
GPS:42.235776 N 27.77753 E
follow:

Вижте Хотел Енерджи** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 919 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти