ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Роял Бийч***

Чудесен хотел в Черноморец, на самия морски бряг

Едно наистина чудесно място за прекарване на лятната ваканция е Хотел „Роял Бийч”, Черноморец. Четириетажната сграда се простира на самата плажна ивица, недалеч от къмпинг „Градина”. Тук ще си отдъхнете подобаващо, имайки предвид всички удобства, които ще Ви предложим.

Настаняването при нас се осъществява в няколко вида помещения. Първите ни предложения са петдесетте ни ДВОЙНИ СТАИ. Ако предпочитате, бихте могли да се настаните и в СТУДИО. Помещенията от този тип при нас са тридесет и три. И възможно най-просторните места, подходящи за настаняване тук са АПАРТАМЕНТИТЕ ни. Те са три на брой. В първите два случая максималният брой гости, които могат да се настанят са 2+1 души. Апартаментите пък побират 4+1 души.

Всяко едно, от предлаганите в хотела помещения, се радва на стилно обзавеждане, както и на модерно оборудване. В стаите ни ще откриете телефон. За приятната температура ще се грижи централната КЛИМАТИЗАЦИЯ. За разнообразяване на времето бихте могли да се доверите на множеството кабелни програми, които ще Ви предложи телевизора Ви. Поставили сме и ХЛАДИЛНИЦИ, в които да съхранявате храна и продукти. В банята си ще откриете сешоар. Очаровани ще останете и от ТЕРАСАТА Ви с прекрасен изглед към морето.

Хотел „Роял Бийч” е не просто комфортно място за отсядане, но и място, където можете да опитате много добре приготвена храна. РЕСТОРАНТЪТ ни предлага сто и четиридесет места, част от които на открито, а другите – в закритата част. Сервираме блюда от българската традиционна кухня.

Но услугите, предлагани от хотела, не се изчерпват с това. Тук ще можете да се разхлаждате в БАСЕЙНА ни, в който всъщност има и сектор за деца. Имаме и детски площадки. Хотелът се обслужва и от ПАРКИНГ, където със сигурност ще има място за автомобила Ви. На рецепцията пък винаги можете да вземете актуален вестник, да закупите козметика или пък красив сувенир за спомен. Доволни, от непосредствената близост на едно от най-добрите сърф училища по Южното Черноморие, ще останат много хора.

Хотел „Роял Бийч”, Черноморец Ви очаква!

хотел Черноморец
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Черноморец
адрес:
тел.:
follow:

Вижте Хотел Роял Бийч*** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 853 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти