ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Мебел Стил ООД

Мебел Стил ООД предлага изработка на висококачествени маси, столове и шезлонги в Казанлък

„Мебел Стил” е фирма в Казанлък, занимаваща се с производството и продажбата на висококачествени мебели. Услугите, предлагани тук, са свързани с проектирането и направата на МАСИ, СТОЛОВЕ и ШЕЗЛОНГИ от качествен дървен материал.

Тук ще откриете голямо разнообразие от модели. Предлагат се мебели за интериора, както и такива за външно обзавеждане. Чудесни са и сгъваемите мебели, много подходящи за поставяне в градината, на терасата, край басейна, както и за заведения. Те се отличават с лекота, а и са доста практични и удобни.

Сред масите ще откриете както сгъваеми, така и несгъваеми. Всички те са изработени от масив бук – парен и сушен. Използвани са и качествени лакове на „Sayerlack”, предвидени за външни условия. Те ще предпазват мебелите от влага и имат UV защита.

Сред столовете също се различават сгъваеми и несгъваеми артикули. Изработени са от същия материал, както и масите. Покрити и защитени са с качествени лакове. При изработването на столовете материалът преминава през специални сушилни, където цялата влага от него бива „изсмуквана”. В следствие дървото придобива интересни контрастиращи оттенъци. А освен красиви, столовете ще бъдат защитени и от вредители. При покупката на нетапицирани столове бихте могли да поръчате и възглавници, които ще направят мебелите още по-удобни. Жълто, синьо, екрю и оранжево са цветовете, в които се предлага текстила за тапицерията.

„Мебели Стил” ще Ви предложи и чудесни люлки, комфортни пейки, както и страхотни матраци. Отново можете да избирате от разнообразни модели, а материалите, от които са направени те са същите – с доказано качество и чудесен външен вид.

„Мебел Стил” Ви гарантира комфорт и качество!

маси Казанлък, столове Казанлък, шезлонги Казанлък
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Казанлък
адрес:
тел.:
follow:

Вижте Мебел Стил ООД на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1927 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти