ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел София***

Семеен хотел в Поморие с добри условия за прекрасна почивка на море

В красивия град Поморие се разполага симпатичният Семеен хотел „София”. Освен на красотата на курорта, хотелът се радва и на чудесни условия. Тук ще откриете много приятна обстановка.

Хотелът ще се похвали и със завидна локализация. Красивият плаж на Поморие ще бъде отдалечен на двеста метра. Петминутна ще бъде и разходката Ви до чудесния център на града, където ще откриете какви ли не интересни атракции.

Симпатичният хотел с радост ще Ви даде подслон. Помещенията, предлагани тук, са много симпатични и комфортни. Освен че са просторни, те се радват и на модерен интериор. Удобство за Вас ще представлява работното бюро. Предвидена е кабелна телевизия. Гостите могат да разчитат и на КЛИМАТИК. По всяко време можете да използвате и ИНТЕРНЕТ.

В хотела ще откриете и чудесен РЕСТОРАНТ. Той се радва на много симпатична обстановка, а и менюто му е доста богато. Страхотни са всички традиционни български ястия. А можете да разнообразите и с някой от интересните специалитети и морски деликатеси, приготвяни по невероятен начин тук.

Хотел „София” с радост ще направи всичко по силите си, само да се чувствате Вие добре. Персоналът с усмивка ще изпълнява желанията Ви, а с въпрос към рецепцията можете да се обръщате по всяко време. Тук ще можете да вземете кола под наем. А също така можете да си осигурите трансфер от и до летище Бургас.

Хотел „София”  и Поморие Ви очакват!

семеен хотел Поморие
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Поморие
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 885 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти