ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Странджа***

Хотел в Златни Пясъци, с комфортна обстановка в чудесен парк и на крачки от морския бряг

В красивия комплекс Златни пясъци, разположен сред чуден зелен парк, Хотел „Странджа” с радост посреща и настанява своите гости. А освен на завладяващата свежест на парка, тук ще усещате и прохладния бриз, идващ откъм плажната ивица, отстояща на стотина метра.

Хотел „Странджа” може да се похвали и със завидни възможности за настаняване. Само комфортните ДВОЙНИ СТАИ тук са седемдесет и пет. Но в хотела се подслоняват и петнадесет симпатични СТУДИЯ. Не бива да пропускаме и двадесетте уютни АПАРТАМЕНТА.

С радост можем да заявим, че всяко от тези помещения разчита на напълно модерно обзавеждане, както и на съответното оборудване. Стаята Ви ще разполага с КЛИМАТИК, а също така и с мини бар. Разнообразие ще внася сателитна телевизия. Когато пожелаете, бихте могли да използвате и телефон. Ще Ви се хареса гледката от ТЕРАСАТА Ви. Бързо ще Ви доставим и ютия, както и маса за гладене.

В хотела ще откриете и много симпатичен РЕСТОРАНТ. Той предлага сто и шестдесет места, разпределени във вътрешния салон и откритата прохладна ТЕРАСА. А в менюто фигурират най-различни предложения от традиционната българска и европейска кухня. Бихте могли да предпочетете да се храните и на шведска маса. Трябва да отбележим, че ресторантът е подходящо място, където да организирате сватбено тържество, както и всякакви други празници.

В комплекса ще разчитате и на КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА, предлагаща необходимото оборудване за провеждането на конгреси, всякакви семинари, обучения, както и конференции. Тук ще разполагате с място за шестдесет дууши.

В ЛЯТНАТА ГРАДИНА на хотела децата ще открият чудесно място за игра. Малчуганите обичат да се веселят и в прохладната вода на БАСЕЙНА. Той предлага детска част, но за възрастните също има доста място. Край басейна се разполага СНЕК БАР, в който се предлагат всякакви вкусни сандвичи, различни сладоледи и прохладни питиета. На качествени напитки можете да разчитате и в ЛОБИ БАРА, предлагащ четиридесет места и уютна атмосфера. Комплексът се обслужва и от собствен охраняван ПАРКИНГ.

Цените за настаняване ще откриете в сайта на хотела.

Хотел „Странджа” Ви очаква!

хотел Златни Пясъци
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Златни Пясъци
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 691 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти