ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Петте Кьошета

Ресторант във Варна, с битова обстановка и отлично обслужване

На очарованието на Варна бихте могли да се наслаждавате настанени в чудесния Ресторант „Петте Кьошета”. В лицето на това заведение ще откриете идеалното място, където да се събирате с приятели и да се позабавлявате. Тук ще се радвате на приятна музика, чудесна атмосфера и наистина отлично приготвени ястия.

Заведението се разполага на улица „Македония” №44. С тази своя централна локализация то е наистина съвсем ЛЕСНО ДОСТЪПНО. Тук можете да се настаните във вътрешния салон, предлагащ четиридесет места, или чудесната ЛЯТНА ГРАДИНА, разполагаща със сто и двадесет. На разположение за Вас ще бъде и телевизор. Свободно бихте могли да използвате и WI-FI ИНТЕРНЕТА. Със сигурност ще Ви се хареса и обстановката на ресторанта. Тя е изцяло решена в традиционен български стил, а по стените са окачени невероятни ловни трофеи. Можете да бъдете сигурни, че заведението ще бъде перфектно място за организирането на всякакви тържества и събития.

Кухнята на Ресторант „Петте Кьошета” е отлична. В менюто са включени най-разнообразни предложения. Професионалистите тук ще приготвят за Вас вкусни гозби от традиционната ни кухня. Но изключително вкусни са и морските деликатеси, предлагани тук. Доволни ще останете от свежите салати, чудни мезета, както и богатото разнообразие от вина. Листата на ресторанта включва над сто и двадесет висококачествени вида. Можете да разчитате и на това, че тук ще бъдете обслужвани качествено. Персоналът тук с усмивка ще Ви поднесе всяко избрано от Вас ястие. А то от своя страна със сигурност ще успее да задоволи кулинарните Ви предпочитания.

Бихте могли да разгледате на спокойствие цялото меню на ресторанта, както и цените на съответните блюда в сайта на заведението.

Заповядайте в Ресторант „Петте Кьошета”!

ресторант Варна
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Варна
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1193 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти