ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Амон Ра***

Хотел в Созопол, очароващ с приятна визия и красива морска панорама

Хотел „Амон Ра” ще Ви предложи много удобни помещения, в които да се настаните по време на гостуването Ви в Созопол. Тризвездният хотел може да се похвали с чисто нова сграда и отлично разположение. Двадесет са метрите, които го разделят от слънчевия плаж „Хармани”.

Разнообразни са вариантите за настаняване тук. Можете да заемете някоя от осемнадесетте ДВОЙНИ СТАИ. На компанията Ви ще се радва и СТУДИОТО, а също и АПАРТАМЕНТИТЕ. При последните можете да избирате между такива с едно или такива с две спални помещения. Апартаментите разчитат и на хол и могат да подслонят четирима или петима души.

Доста са удобствата, с които ще разполагате тук. Трябва да отбележим, че всички предложения тук, се радват на модерно и доста елегантно обзавеждане. Съвременно е и оборудването по стаите. Тук бихте могли да гледате разнообразни кабелни програми. На разположение за Вас ще бъде и СЕЙФ, където да приберете по-ценните си вещи. Ще разчитате и на телефон, а също и на мини бар. Прохлада през летни горещини ще внася КЛИМАТИКЪТ Ви. Безплатно е и използването на WI-FI ИНТЕРНЕТ в комплекса. Красив ще бъде изгледът от терасата Ви.

В Хотел „Амон Ра” се помещава и много приятен РЕСТОРАНТ. Тук ще опитате чудесните рецепти, по които тук се приготвят традиционните български ястия. Много апетитни, а и вкусни, са и специалитетите. А панорамата, откриваща се от просторната тераса на ресторанта, ще Ви очарова.

В хотела ще можете да разчитате и на доста други услуги. Предлага се рум сървиз, както и медицинска помощ. Можете да се обърнете към персонала, в случай че се нуждаете от КОЛА ПОД НАЕМ. В хотела е възможно да планирате и трансфери. Достъпни са и екстри като пране или пък събуждане. Мястото е удобно и за провеждането на конференции и семинари.

Хотел „Амон Ра” в Созопол Ви очаква!

хотел Созопол
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Созопол
адрес: ул. Одеса 28
тел.: 0550/24350; 0550/24070; 0899/121971; 0884/516080
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.amonra.domino.bg
GPS:42.417564 N 27.701307 E
follow:

Вижте Хотел АмонРа*** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 841 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти