ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Русина

Къща за гости в Свети Влас, където ще почувствате домашния уют и гостоприемство

Симпатичната Къща за гости „Русина” ще откриете на страхотно място. Тя се разполага на територията на страхотния ни черноморски курорт Свети Влас. Освен на всички удобства, които къщата ще Ви осигури, тук ще можете да се любувате и на разнообразие от начини за весело прекарване на времето.

В сградата на къщата се помещават две различни по вид помещения. Първите предложения са пет и представляват удобни АПАРТАМЕНТИ. Те могат да подслонят до четирима души. Другите предложения са три на брой ДВОЙНИ СТАИ, които също са доста уютни. Приятно и съвременно е обзавеждането на всички помещения тук. Навсякъде е предвидено наличието на ХЛАДИЛНИЦИ. Ще можете да използвате и телевизор, предлагащ какви ли не кабелни програми. Прохлада ще Ви осигурява КЛИМАТИК. Чудесна е и възможността да се любувате на приятните слънчеви дни от ТЕРАСАТА си. Апартаментите разчитат на морска панорама.

Къща „Русина” е много приятно място за отдих не само заради удобствата, които предлага, но и поради отличното си разположение. Тук ще се намирате на тиха уличка, която ще задоволи нуждата Ви от спокойствие. А освен това, ще се намирате и доста близо до чудесната плажна ивица. Къщата ще Ви предложи и добър начин за прекарване на времето.

Тук се подслонява добър РЕСТОРАНТ, предлагащ много богато меню, пълно с вкусни ястия и апетитни специалитети. Ще Ви бъде осигурено и удобно място за ПАРКИРАНЕ.

Къща за гости „Русина” Ви очаква!

къща за гости Свети Влас
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Свети Влас
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 883 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти