ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Свети Никола***

Хотел в старата част на Несебър, очароващ с комфорт и отлични услуги

Хотел „Свети Никола” е чудесно място за отдих, локализирано в прекрасната старинна част на морското градче Несебър. Настанени в някоя от стаите на това тризвездно кътче, ще се чувствате истински комфортно. А освен приятната обстановка, тук ще можете да се радвате и на какви ли не начини за разнообразяване на времето.

Приятната атмосфера, царяща в хотела, е идеално допълнена от чудесния морски изглед, откриващ се оттук. На него можете да се радвате, настанени на някоя от масите на РЕСТОРАНТА. Разбира се, освен изглед той ще Ви предложи и много вкусни ястия и добри питиета. В Хотел „Свети Никола” настанени могат да бъдат двадесет и шест души. Всички те ще се радват на чудесната обстановка на помещенията.

Разнообразни са предложенията за настаняване тук. Бихте могли да предпочетете единична СТАЯ. Тя, както и две от ДВОЙНИТЕ СТАИ, не разполагат с тераси. За сметка на това, останалите шест двойни помещения ще Ви осигурят прекрасен изглед. На разположение тук са и четири АПАРТАМЕНТА. Два от тях разполагат с място за трима души, а другите два – за четирима. Всяко от тези помещения разчита на телевизор, а също така и на кабелна телевизия. Посетителите на хотела ще могат да използват и КЛИМАТИК. На лице е и ПАРКИНГ, но той е с ограничен брой места, така че добре ще бъде да направите предварителна резервация. В хотела се предлага и обмяна на валута.

Не малко са и услугите, които ще получите срещу допълнително заплащане. Така например можете да се възползвате от рум сървис или пък от мини бар. Ще Ви бъде предложен и ИНТЕРНЕТ. На разположение ще бъдат и разнообразни бизнес услуги, както и телефонна връзка в страната, а също и в чужбина. Ценностите си бихте могли да приберете в СЕЙФ. Достъпни ще бъдат и услуги като пране и гладене, както и химическо чистене.

Страхотни са условията, лукса и удобствата, на които ще се радвате по време на престоя Ви в хотела. Но трябва да знаете, че освен тях голямо предимство е и великолепното разположение на хотела. Старият Несебър е пленително кътче. Разходката Ви по павираните улички ще бъде запомняща се. И наредените една до друга дървени къщи са меко казано очарователни. Всъщност, всички те са паметник на културата и архитектурата. А и четиридесетте църкви в града – те са завет от отдавна отминали времена и заслужават да бъдат видени!

Заповядайте в Хотел „Свети Никола”!

хотел Несебър
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Несебър
адрес: ул. Жана Чимбулева 2
тел.: 0554/46685; 0554/46688; 0889/654642
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.hotel-st-nikola.com
GPS:42.659267 N 27.732781 E
follow:

Вижте Хотел Свети Никола на по-голяма карта
Тази страница е посетена 972 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти