ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Сияна

Прекрасен ресторант в Свети Влас, в непоспедствена близост до плажа

На територията на красивия ни морски курорт Свети Влас се разполага приятният Ресторант „Сияна”. Ще го откриете съвсем близо до слънчевата плажна ивица, радващ се на спокойствие и свежест. Той предлага на своите гости прекрасна обстановка и стилно обзавеждане. Ресторантът ще бъде за Вас любимо кътче за релакс след дълъг ден, прекаран на морския бряг.

Тук можете да се настаните в уютния САЛОН или в изпъстрената и доста свежа ЛЯТНА ГРАДИНА. Каквото и да бъде предпочитанието Ви, едно е сигурно – ще се наслаждавате не само на добра обстановка, но и на отлично приготвена храна. Менюто изобилства от страхотни предложения. Бихте могли да се спрете на свежа салата, апетитен РИБЕН ДЕЛИКАТЕС, а защо не и на нещо традиционно от БЪЛГАРСКАТА КУХНЯ. Сред предложенията са включени и ястия от ЕВРОПЕЙСКАТА КУХНЯ. Богат е и изборът от качествени алкохолни питиета. Достъпни са и безалкохолни напитки, а също и освежаващи коктейли. Бъдете сигурни, че колкото и изтънчен да е вкусът Ви, то тук ще откриете множество предложения, които ще успеят да го удовлетворят.

На комфорта и удобствата на Ресторант „Сияна” можете да се радвате с любимия човек. Тук е идеалното място за романтична вечеря. Всъщност, заведението е идеално и за среща с приятели и събиране с весела компания. Семейства с деца също ще си прекарат добре. Малчуганите ще се веселят в градината, а възрастните ще се наслаждават спокойно на компанията си. Обстановката е подходяща и за провеждането на делови срещи. Организирането на фирмени партита и други тържества също е възможно.

Всички предложения и цени, фигуриращи в менюто на Ресторант „Сияна”, бихте могли да разгледате в сайта на заведението. Ще имате възможността да направите и вкусна ОНЛАЙН ПОРЪЧКА, на която да се наслаждавате в домашни условия. Поръчки можете да правите всеки ден от 8:00 до 23:00 часа.

Заповядайте в Ресторант „Сияна”!

ресторант Севети Влас
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Свети Влас
адрес:
тел.: 0885/515224
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.restaurant-siana.com
GPS:42.711025 N 27.754345 E
follow:

Вижте Ресторант Сияна на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1106 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти