ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен хотел Ралица***

Семеен хотел в Свети Влас, на крачка от златистия пясък и морето

В южната част на обичания ни черноморски курорт Свети Влас се простира Семеен хотел „Ралица”. Той ще Ви осигури приятни условия, в които да прекарате летните почивни дни. Дори само разположението му е достатъчен гарант за доброто Ви прекарване – ще се намирате на метри от приказно красивата плажна ивица.

Комплекс „Ралица” разполага с различни по вид помещения за настаняване. Част от тях са удобни ДВОЙНИ СТАИ, а други – АПАРТАМЕНТИ. Какъвто и да бъде изборът Ви за настаняване, тук ще се наслаждавате на абсолютно модерно обзавеждане, което ще Ви осигури всичко, необходимо Ви за прекарването на една съвременна почивка. В помещенията ще откриете КЛИМАТИК, който ще внася прохлада през горещите дни. Ще разчитате и на мини бар, както и на телевизор с разнообразни кабелни програми.

Всъщност, комплексът се радва и на доста места и начини за приятно прекарване на времето. Ще можете да посетите чудесния ЛОБИ БАР, където освен на висококачествени питиета и добра музика, ще можете да се насладите и на перфектно приготвена храна. Предвиден е и удобен ИНТЕРНЕТ кът. По-ценни за Вас предмети можете да съхранявате в СЕЙФ. На територията на Семеен хотел „Ралица” има и приятен БАСЕЙН, в чиято кристална прохладна вода може да се потопи всеки гост. Предвидено е и детско отделение.

Удобство, което ще Ви бъде осигурено тук, е постоянна охрана на целия комплекс. Това означава, че Вие, децата Ви, както и автомобилът Ви на ПАРКИНГА, ще бъдат в пълна безопасност. Целта на всички удобства и усилия на персонала е Вие да се чувствате комфортно, да усещате ваканцията си като едно наистина елитно преживяване. И за да бъде то наистина такова, комплексът се е лишил от присъствието на чалга и нискокачествен алкохол.

Посетителите тук най-често са млади и много интелигенти хора, с които ние с радост завързваме приятелства. Тук ценим добрите взаимоотношения и се стараем да поддържаме връзка с гостите ни. Те много често ни посещават отново и отново, при това придружени с още приятели и роднини.

Трябва да знаете, че и цените за нощуване тук са добри – те започват от двадесет лева на легло.

Заповядайте в Комплекс „Ралица”!

семеен хотел Свети Влас
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Свети Влас
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 802 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти