ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Бона Деа Клуб**

Хотел в Свети Влас, в центъра на града, осигуряващ чудесна обстановка и добро обслужване

Симпатичният Хотел „Бона Деа” предлага много добри условия, подходящи за прекарването на приятна лятна ваканция в Свети Влас. Освен комфортно настаняване, тук ще се радвате и на много добро разположение – ще бъдете в центъра на градчето, а и от плажа ще Ви делят около четиристотин метра. Отлично ще бъде и обслужването в хотела.

Тук ще откриете разнообразни възможности за настаняване. Третият и четвъртият етаж от сградата са заети от петте ДВОЙНИ СТАИ, всяка от които се радва на различна цветова гама. В хотела ще откриете и удобен АПАРТАМЕНТ, както и страхотен МЕЗОНЕТ.

Стаите тук ще Ви осигурят по две много удобни легла. Със сигурност ще Ви хареса модерното обзавеждане на помещенията, както и съвременното оборудване. Тук можете да гледате най-различни сателитни програми на собствения Ви телевизор. За комфортния Ви престой ще се грижи и КЛИМАТИК. Няма да Ви липса и ХЛАДИЛНИК. Предвиден е дори телефон. По всяко време ще е достъпен и Wi-Fi ИНТЕРНЕТ. Прекрасна е морската гледка, разкривана от всяка ТЕРАСА тук. Цветовете, в които са решени стаите са: зелен, лилав, син, жълт и оранжев.

Апартаментът е не по-малко удобен. Освен всички екстри, на които се радват и стаите, тук ще използвате и КУХНЯ. Телевизорите са два на брой.

Мезонетът пък в допълнение ще предложи на обитателите си два климатика. Сред екстрите е и DVD плейър, както и сейф. Терасата тук е огромна, а панорамата, откриваща се от нея, обхваща целия залив.

Разнообразни са и предложенията за забавление и разтуха. На партера на хотела ще откриете приятно КАФЕНЕ, където да се насладите на добро питие. Ще разчитате и на лесен достъп до МАГАЗИН, от който да се снабдявате с необходимите Ви стоки. Оборудвана е и ИГРАЛНА ЗАЛА, в която ще откриете покер машини. Своите услуги ще ви предложи и козметичен салон. Не бива да изпускате възможността да се отдадете и на приятен МАСАЖ.

Услуги, предлагани тук са и например пране, както и трансфери. Удобство за гостите е и възможността да се възползват от безплатния ПАРКИНГ на хотела.

Заповядайте в Хотел „Бона Деа”!

хотел Свети Влас
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Свети Влас
адрес: ул. Цар Симеон 25
тел.: 0887/265978
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.bonadeaclub.com
GPS:42.713024 N 27.760533 E
follow:

Вижте Хотел Бона Деа Клуб** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 800 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти