ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Магията на Рила***

Хотел и ресторант в близост до Рилски манастир, очароващ с приятна визия сред красотата на Рила

Радващ се на свежестта и очарованието на планината, Комплекс „Магията на Рила”е в състояние да предложи на своите посетители условия, в които да прекарат една наистина незабравима почивка. Тук ще отстоите на шест километра от Рилския манастир, който непременно трябва да посетите. Край Вас ще се извива и кристално чистата река Рилска.

Комплексът е съставен от хотелска част, която е идеално допълнена от симпатична механа. Местата, предвидени за настаняване тук са два вида. Бихте могли да отдъхнете в някоя от седемте уютни ДВОЙНИ СТАИ. На разположение ще бъдат и четири комфортни АПАРТАМЕНТА.

Всички помещения са стилно обзаведени, а също и съвременно оборудвани. Тук ще разчитате на телевизор, на който ще гледате най-различни кабелни програми. За съхранението на храна и продукти можете да разчитате на ХЛАДИЛНИК/МИНИ БАР. За да бъде максимален комфорта Ви, тук ще ви бъде осигурен КЛИМАТИК, а също така и конверторна печка. Определено ще Ви допадне и гледката към реката, както и ромонът на течащата вода, достъпен за Вас от собствената Ви ТЕРАСА.

Споменахме и наличието на приятно място за похапване – МЕХАНАТА на комплекса. Тук ще откриете седемдесет на брой места, разположени във вътрешната част на механата. За радост на клиентите, през топлите летни дни тук местата стават доста повече, след като бъдат добавени още доста маси навън. Храната, приготвяна тук е много вкусна, а и питиетата също са доста качествени.

Тук бихте могли да организирате прекрасно сватбено тържество или пък кръщене, както и всяко тържество, за което се сетите. Мястото предлага възможност за провеждане на мероприятия като семинари, обучения, различни бизнес срещи и много други.

Заповядайте в Комплекс „Магията на Рила” и се насладете на времето, прекарано сред дивната природа!

хотел Рилски манастир
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: 6 км. преди Рилски манастир
тел.: 07052/2255; 0898/691057; 0898/686429
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.magia-rila.com
GPS:42.120588 N 23.272151 E
follow:

Вижте Комплекс Магията на Рила на по-голяма карта
Тази страница е посетена 920 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти