ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща Петкови

Къща за гости в Приморско с отлични условия за добра почивка на море

Лятната ваканция, прекарана на плажа в Приморско, е най-добрият начин за разпускане през горещия сезон. Градчето, а и удобствата, достъпни за Вас в Къща за гости „Петкови”, ще Ви осигурят страхотни възможности за релакс и отдих.

Къщата се разполага на доста удобно място. Десетина минути ще трае разходката Ви оттук до красивия плаж. Пък и близостта до автогара никога не е излишна. Почитателите на спорта ще оценят факта, че наоколо ще открият чудесни тенис кортове, както и оборудваната спортна зала на града. Домакините на къщата също ще бъдат доста любезни и с удоволствие ще Ви насочат към най-красивите кътчета в града, където да се любувате на красиви гледки и незабравими мигове.

Под покрива на Къща за гости „Петкови” ще откриете различни по вид помещения. Можете да заемете някоя от СТАИТЕ или пък СТУДИЯТА. Определено комфортно ще се чувствате и настанени в АПАРТАМЕНТ. Изборът е изцяло Ваш.

Удобствата при всеки случай ще бъдат доста. В стаята си ще разполагате с телевизор, на който бихте могли да гледате най-различни кабелни програми. Времето си бихте могли да разнообразявате и със сърфиране в ИНТЕРНЕТ. Приятната температура в помещението Ви ще се поддържа от КЛИМАТИК. На разположение ще е и ХЛАДИЛНИК. От ТЕРАСИТЕ тук се откриват красиви гледки, на които спокойно ще можете да се наслаждавате. Къщата разчита и на приятен кафе-бар, в който ще Ви бъдат предложени качествени алкохолни питиета и освежаващи напитки. Красив и доста тих е озелененият ни двор.

Цените тук никак не са високи.
През силния сезон те не стигат повече от 15-20 лв. за нощувка.
През месец Септември ще можете да ни гостувате срещу 10 лв.

Къща за гости „Петкови” в Приморско Ви очаква!

къща за гости Приморско
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Приморско
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 902 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти