ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Скалите**

Комплекс Скалите** - бунгала и ресторант в Китен, с очарователна гледка към морската шир

Настанени в приятния почивен Комплекс „Скалите” ще можете да се любувате на цялото очарование на южното курортно градче Китен. Базата на комплекса се разполага на страхотно място – точно над красивия залив Атлиман. Това означава, че освен на панорамна гледка към морската шир, ще се радвате и на непосредствената близост на плаж Атлиман.

Трябва да отбележим, че комфорт ще ви осигури не само разположението на комплекса. Тук ще бъдете настанени в уютно помещение. Предложенията, сред които можете да избирате, са доста. По четири са СТАИТЕ, предлагащи място ЗА ДВАМА И ЧЕТИРИМА ДУШИ. Две помещения пък са предвидили място ЗА ТРИМА ДУШИ.

Всяка една от стаите ще Ви осигури прекрасен панорамен изглед. Ще можете да използвате и телевизор. Тези помещения използват собствени санитарни възли. Но в комплекса има още тридесет стаи, настаняващи над сто души, които пък разполагат с общ санитарен възел. Те са изключително подходящ избор, в случай че имате намерение да организирате някакво групово мероприятие. Всеки гост тук може да използва безплатен шезлонг, а също и всички места, предвидени за отдих от комплекса.

Сред предимствата, от които ще се възползвате тук, е и наличието на прекрасен открит РЕСТОРАНТ, готов да посреща гости по всяко време на денонощието. През деня тук ще бъде идеалното място, където да се разхладите с освежаващо питие. Ще можете да се насладите и на уникален изглед към морето, наслаждавайки се на приятния шум от разливащата се по скалите морска вода. С чаша в ръка ще се любувате и на лекия морски бриз. Вечерта ресторантът се превръща в романтично кътче, където с половинката си можете да се отдадете на приятен разговор на фона на хубава музика. Обслужването също ще бъде на ниво – персоналът с усмивка ще Ви насочва  към най-вкусните ястия и отлични специалитети, приготвяни тук.

Заповядайте в Комплекс „Скалите”!

бунгала Китен
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Китен
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 4570 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти