ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Мурсалица**

Хотел в Пампорово, с отлично обслужване и комфортно настаняване

В красивия ни планински курорт Пампорово ще откриете едно много приятно, топло и уютно място за отдих – Хотел „Мурсалица”. От високо, в прегръдката на Родопа планина, той се радва на слънчевото небе и чистия планински въздух. И през зимните, и през летните дни е готов да предложи на всеки свой гост условия, в които да прекара една незабравима ваканция. Тук ще можете да се наслаждавате на чудесните писти през деня, както и на топли вечери, прекарани край огъня на камината.

Хотел „Мурсалица” може да предложи на своите гости най-различни по вид помещения. Тридесет и пет например са СТУДИЯТА, които са готови да Ви настанят, като от тях се отличават студия, подходящи за двама и трима души. Можете да предпочетете да се разполагате и в някой от тридесет и седемте АПАРТАМЕНТА. Те също се различават – разполагаме с апартаменти с едно и две спални помещения. Шест на брой пък са МЕЗОНЕТИТЕ в хотела. Предложенията са с много елегантен стил и отлично обзавеждане. В стаите са поставени плазмени телевизори. Гостите използват и телефони. Помещенията се обслужват от кухненски блокове. В баните пък са поставени сешоари.

Разнообразни са и услугите, предлагани в Хотел „Мурсалица”. Тук ще разчитате на лекар на повикване. Целият хотел използва видео наблюдение. Удобство за Вас ще е и възможността да използвате ИНТЕРНЕТ в общите помещения. Тук бихте могли да съхранявате оборудването си в СКИ ГАРДЕРОБА на хотела. Предлага се и съхранение на багаж. Достъпни са и БИЗНЕС УСЛУГИ като например факс, копиране, скенер. Времето си тук бихте могли да разнообразявате с БИЛЯРД или ТЕНИС НА МАСА. Можете да се възползвате и от електронните игри.

Никак не са малко и развлеченията тук. Например страхотен е РЕСТОРАНТЪТ на Хотел „Мурсалица”. Той се радва на стилна обстановка. Менюто му пък е доста разнообразно и предлага какви ли не ястия. Тук те се приготвят чудесно от готвачите. Вината също са отлично подбрани. Можете да станете свидетели на някоя от тематичните вечери тук, в които се наслаждаваме на автентичната родопска музика или пък се забавляваме с DJ-я. Имайте предвид, че ресторантът е подходящ и за провеждане на всякакви тържества и празненства. А на качествено питие ще можете да се насладите и в ЛОБИ БАРА на хотела.

Хотелът е предвидил и специален КОНФЕРЕНТЕН БЛОК, в който е предвидено място за четиридесет души. Към всяко проведено тук мероприятие, хотелът отправя комплименти, като предлага еднократно зареждане с минерална вода, листове хартия и химикали.

След като приключите с работните задължения можете да се отпуснете в СПА ЦЕНТЪРА ни. Той е оборудван с чудесен ЗАКРИТ БАСЕЙН. Предвидена е и малка ФИТНЕС ЗАЛА, както и зона за топлинни процедури. Тук се извършват и различни терапии и отпускащи МАСАЖИ.

Цените и специалните оферти тук можете да разгледате в сайта на хотела.

Хотел „Мурсалица” в Пампорово Ви очаква!

хотел Пампорово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Пампорово
адрес:
тел.:
GPS:41.635067 N 24.698676 E
follow:
Тази страница е посетена 850 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти