ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Сидеров**

Къща за гости Сидеров в Китен - приятно място за добра почивка на море

Къща за гости  „Сидеров” в Китен е едно много приятно място, където ще прекарате чудесно почивните си дни. Тук определено ще се чувствате комфортно, имайки предвид колко уютни са помещенията, предлагани за настаняване. Със сигурност тази лятната почивка ще запомните като една от най-приятните.

Къща „Сидеров” се радва на много добро разположение. Само триста метра го делят от двата красиви плажа в Китен – северния и южния. Определено ще оцените и близостта до центъра на курорта.

Помещенията тук ще осигурят достатъчно пространство за настаняването на четиридесет и един души. Стаите се различават по своя вид. Можете да наемете ДВОЙНА СТАЯ или пък ТРОЙНО ПОМЕЩЕНИЕ. Тук се помещават и комфортни АПАРТАМЕНТИ. Всяко от предложенията разчита на доста удобства. Например, ще се наслаждавате на красив изглед от ТЕРАСАТА си. Ще бъдете оборудвани с КЛИМАТИК. Предвиден е и мини бар, както и телевизор, на който да гледате различни кабелни програми. Достъп ще имате и ДО WI-FI ИНТЕРНЕТ.

Удобство ще бъде и мястото, с което ще разполагате на безплатния ПАРКИНГ на Къща за гости „Сидеров”. А всички гости на хотела ще бъдат любезно поканени да посетят и РЕСТОРАНТ „Китенска перла”. Той е фамилна собственост и се разполага само на петдесет метра от хотела. Тук ще Ви бъде предложена прекрасна кухня и апетитни изкушения, на които едва ли ще устоите.

Изберете Къща за гости „Сидеров” и Китен!

къщи за гости Китен
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Китен
адрес: ул. Урдовиза 32
тел.: 0550/36607; 0889/521747
e-mail:[javascript protected email address]
follow:
Тази страница е посетена 1460 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти