ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща Равадина

Къща за гости в близост до Созопол, сред прохладата на с. Равадиново

Уютната Къща за гости „Равадина”ще откриете на територията на красивото черноморско селце Равадиново. Разположението на вилата ще Ви допадне. Тук ще се намирате близо до обичаното курортно градче Созопол. Само два километра ще Ви делят от чистия плаж „Златна рибка”. Много ще Ви хареса престоят тук, защото ще се радвате на всякакви удобства, а край Вас ще цари спокойствие. А и от сенчестия двор ще можете да се любувате на топлите почивни дни.

Вила „Равадина”ще Ви посрещне радушно и ще ви настани в някоя от просторните си, а и доста прохладни стаи. В едно трябва да бъдете сигурни – само след ден ще забравите, че не сте си у дома – толкова удобно ще се чувствате тук. Всякакви екстри ще бъдат на Ваше разположение. Помещението Ви ще бъде оборудвано с телевизор. На него ще можете да гледате най-различни кабелни програми. Безплатно бихте могли да използвате и безжичния ИНТЕРНЕТ тук. Домакините са поставили и хладилници, в които да съхранявате храна и продукти. Ще можете да се радвате и на красив изглед, откриващ се от ТЕРАСАТА Ви. Това ще бъде едно от любимите ви места, от които ще посрещате новите дни с чаша кафе в ръка.

Разбира се, на топлото слънце, както и на прохладните летни нощи, ще можете да се наслаждавате и от пъстроцветния ДВОР на къщата. Тук е разположен НАВЕС, където ще откриете маси и пейки, на които да се настаните. Можете спокойно да използвате и БАРБЕКЮТО, на което да приготвяте най-различни вкусотии. Кътчето е идеално за готвене, похапване, а също и за отдих. Никакъв проблем няма да срещнете и с паркирането на автомобила Ви. Него можете да оставите в двора или пък пред къщата.

Успокоителен за много от гостите ни е и фактът, че Д-р Кръстю Бойчев – дерматолог, който е и собственик на чудната къща, може да се погрижи за Вашето здраве.

ЦЕНИТЕ за нощувка тук са много изгодни, имайки предвид всичко, което предлага вилата.
Нощувка за възрастен тук струва десет лева.
Деца на възраст между три и дванадесет години се настаняват срещу пет лева на вечер.
По-малките от тази възраст гости тук нощуват безплатно.

Къща за гости „Равадина” ще Ви очаква!

къща за гости Равадиново, къща за гости Созопол
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Созопол
адрес: с. Равадиново, ул. Ропотамо 32
тел.: 0888/548263; 0884/109233
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.ravadina.com
GPS:42.382944 N 27.667042 E
follow:

Вижте Къща Равадина на по-голяма карта
Тази страница е посетена 988 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти