ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Механджийски Къщи

Къщи за гости в близост до гр. Елена, предлагащи битова домашен уют сред приказна природа

Те представляват две постройки, които заедно осигуряват подслон за двадесет и петима души. Тук, настанени комфортно в някоя от уютните стаи, ще можете да любувате на цялото очарование на Стара планина.

По-голямата от двете къщи тук осигурява седем удобни стаи за настаняване. Всяка една от тях се радва на автентичен домашен уют и топлина. Сигурно е, че тук ще можете спокойно да използвате телевизор. Той ще Ви предложи най-разнообразни сателитни програми. За да бъде приятна температурата по всяко време в годината, тук сме предвидили и наличието на КЛИМАТИЦИ. Четири пък са санитарните възли в къщата. МЕХАНАТА ѝ ще осигури място за двадесет и петима души, които ще могат да хапнат и да се повеселят.

Малката Механджийска къща разполага с по-скромни възможности за настаняване – четири са стаите за настаняване тук. И те, както и тези в по-голямата постройка, ще Ви осигурят КЛИМАТИК, а също и сателитна телевизия. Три са баните тук. МЕХАНАТА на малката къща разполага с дванадесет места.

МЕХАНИТЕ на къщите са много уютни. Във всяка от тях има собствен телевизор и озвучителна техника. Всеки наш гост се чувства напълно комфортно, когато се намира край огъня в КАМИНИТЕ тук. На разположение за Вас в механите ще бъдат и КУХНИ, където да приготвяте храната както на Вас най-много Ви харесва. В един двор се разполагат и двете механи, откъдето се радват и на приказната гледка, откриваща се към връх Чумерна.

В двора ни ще откриете и навес, където сме разположили билярдна маса. Нея също можете да използвате, когато пожелаете. Оборудвали сме Ви и с фитнес уреди, благодарение на които да поддържате отличната си форма.

„Механджийски къщи”, Елена Ви очакват!

къща за гости Буйновци, къща за гости Елена
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Елена
адрес: с. Буйновци
тел.: 0618/60721; 0888/606612; 0888/606613
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.869167 N 25.893101 E
follow:

Вижте Механджийски Къщи на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1143 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти