ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел Детелини**

Семеен хотел в Приморско, очароващ с приятна визия и отлично обслужване

Много удобно е разположението на Семеен хотел „Детелини”, спрямо всички удобства и забавления, предлагани от красивия ни черноморски курорт Приморско. Комфорт и много приятни преживявания Ви очакват тук. Хотел „Детелина” ще се постарае да превърне ваканцията Ви във великолепен спомен.

На удобните стаи тук ще могат да се порадват общо сто и петима души, колкото е и капацитета на хотела. Те ще бъдат разпределени в общо четиридесет и три стаи, разполагащи се и в двата корпуса на хотела, които са свързани помежду си посредством рецепцията. Двадесет и четири на брой са ДВОЙНИТЕ СТАИ тук. Останалите деветнадесет помещения представляват ТРОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ.

По-голямата част от предложенията тук са обзаведени с големи спални, но има и стаи, разчитащи на единични легла. Едно е сигурно – тук ще се чувствате комфортно. Обзавеждането тук е модерно и ще Ви осигури необходимото, за да се чувствате спокойни. В стаите са поставени телевизори, предлагащи разнообразие от кабелни програми. За приятната температура и разхлаждането през летните жеги ще отговаря КЛИМАТИКЪТ Ви. Оборудвани сте и с ХЛАДИЛНИК. Съвсем свободно ще можете да използвате WI-FI ИНТЕРНЕТА в хотела. На такъв разчитат повечето стаи. Чудесен ще бъде изгледът Ви от БАЛКОНА. Голяма част от помещенията ни се радват на панорама към морската шир. Поставени са маси и столове, от където да се любувате на пейзажа. В стаята Ви ще има още сушилник, сейф, а също така и тоалетка и огледало.

Хотел „Детелини” с радост ще Ви настани и в чудесния си РЕСТОРАНТ. Той се простира на приземния етаж, като към него има вход, удобен за гостите на хотела, както и вход откъм улицата. Четиридесет са местата, предлагани от салона на ресторанта. Но доста удобни са и местата, допълнително разположени в двора. Не само обстановката, но и храната тук е чудесна. Ще имате възможността да се порадвате на някои от най-вкусните ястия от традиционната българска кухня.

Един от корпусите на хотела се обслужва от асансьор. На всеки един от етажите тук са разположени маси за гладене, както и ютии, разбира се. Те са на разположение на всеки, който се нуждае от тях. Оборудвани сме и с POS устройство, благодарение на което и Вие ще можете да правите безналични плащания към хотела. В двора пък ще откриете вендинг машина, от чиито предложения също можете да се възползвате.

ЦЕНИТЕ В ХОТЕЛА зависят от натовареността на сезона, както и от вида на помещението. Посочените по-долу суми отразяват границите, в които цените варират:

Единична стая – 25 лв. – 45 лв.
Двойна стая – 35 лв. – 65 лв.
Панорамна двойна стая – 40 лв. – 70 лв.
Тройна стая – 45 лв. – 78 лв.

Приморско и Хотел „Детелина” Ви очакват!

семеен хотел Приморско
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Приморско
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1014 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти