ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел АТМ

Хотел в София, в близост до метростанция и летището

Удобства, характерни за всеки един първокласен бизнес хотел, може и ще ви предложи Хотел „АТМ” в София. Тук ще усетите истинския дух на София, съчетан с комфорт и елементи от местната традиция. Настанени тук ще се чувствате напълно естествено, сякаш сте в собствения си дом. В уютните помещения ще успеете да получите вдъхновение, ще можете безпроблемно да решите работните си задачи, а също и да се отпуснете, да се отдадете на почивка.

Помещенията, предлагани в Хотел „АТМ” се различават по своя вид. Можете да изберете някоя от четиридесетте ДВОЙНИ СТАИ за настаняване. На разположение ще бъдат и десет ТРОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Със сигурност комфорт ще Ви осигурят и в АПАРТАМЕНТИТЕ тук. Всяка от стаите тук използва електронна карта за достъп, така че можете да се чувствате спокойни за себе си и вещите Ви.

Никак не са малко и удобствата тук. Оборудването Ви ще включва 26” и 32” LCD телевизори, съответно в стаите и апартаментите, които разполагат с какви ли не сателитни програми. Също така ще използвате и КЛИМАТИК, както и хладилник. Снабдени сте и с телефон за връзка с различните отдели в хотела. Високоскоростен и свободен ще бъде и Wi-Fi ИНТЕРНЕТ достъпът Ви. Страхотни са и леглата тук. Те разчитат на електронна регулация, благодарение на която всеки гост сам ще може да си осигури желания комфорт. Апартаментите в хотела могат да ви предложат и някои други допълнения. Такова например е ХИДРОМАСАЖНАТА ВАНА, в която да отдъхвате. Добре ще се чувствате и разположени в релакс канапето. Тук ще можете да използвате и кухненски бокс. Добре дошли са и домашните любимци. Необходимо е да ни уведомите предварително, ако желаете да ни посетите с тях, тъй като услугата се заплаща.

РЕСТОРАНТЪТ в Хотел „АТМ” също ще се радва на посещението Ви. Той разчита на много стилна и комфортна обстановка. Ще Ви очарова и разнообразната кухня, предлагана тук. Бъдете сигурни, че в този ресторант и най-изтънченият вкус ще бъде задоволен. А и всеки от гостите получава индивидуално внимание. Впечатлени ще останете дори и от подбора на приятната музика, изпълнявана на живо в някои от вечерите. Тук е идеалното място за провеждане на срещи, бизнес и частни партита, както и незабравими сватбени тържества.

За дошлите тук по работа е предвидена и КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА. Тя би могла да Ви осигури чудесни условия, в които да проведете семинар, бизнес или пък делова среща. Удобна е и за организиране на обучения, интервюта, конференции, презентации и тийм билдинги.

Освен за работа, Хотел „АТМ” е подходящо кътче и за почивка. СПА ЗОНАТА на хотела ще Ви осигури разнообразни варианти за релакс. Бихте могли да се отпуснете в ръцете на опитни МАСАЖИСТИ. На разположение за Вас ще бъде и САУНА. Изпробвайте и открития БАСЕЙН на хотела. Много добре би Ви се отразила и процедура със съвсем модерния уред за КАВИТАЦИЯ.

Хотел „АТМ”, София Ви очаква!

хотел София
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1014 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти