ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Marinaville

Хотелски комплекс в Свети Влас, предлагащ уютна обстановка и отлични услуги

Комплекс „Marinaville” може да се похвали с изключително добро разположение. Ще го откриете, локализиран между два от най-страхотните морски курорти у нас. Единият е Слънчев бряг, а другият – Свети Влас. Чудесна е и гледката към тях, откриваща се от хълма, на който се простира затворения комплекс. А и само четири-петстотин метра ще Ви делят от чистата плажна ивица. Комплексът е много подходящ за отдих на семейства с деца, предвид тихото и спокойно място, на което се намира.

Комплекс „Marinaville” се шири на площ от пет хиляди квадратни метра. А модулите, които го съставляват, са шест на брой. В тях подслон намират страхотни АПАРТАМЕНТИ, удобни СТУДИЯ и просторни КЪЩИ. Сградите са проектирани по начин, който да осигурява на всяко едно от помещенията изглед към планината, морето или пък към басейна.

Гостите тук се настаняват в различни по вид помещения, за които вече споменахме. Размерите им варират от 40 кв.м до 140 кв.м и абсолютно сигурно е, че тук ще се чувствате напълно комфортно. Предложенията, разполагащи се на първите етажи ще осигурят на своите наематели собствени ДВОРНИ ПЛОЩИ. Помещенията на останалите етажи пък разчитат на обширни ТЕРАСИ с БАРБЕКЮТА. Наистина, никак не са малко удобствата,на които ще се радвате тук. Оборудването Ви ще включва КЛИМАТИК, а също така и телевизор. Ще можете да гледате най-разнообразни кабелни програми, както и да използвате неограничено безжичния ИНТЕРНЕТ. На всички модерни удобства тук ще се радвате и ако станете собственик на някой от апартаментите, студията и къщите тук. Комплекс „Marinaville” ще Ви предложи тази възможност.

Тук ще можете да се радвате и на немалко начини за разнообразяване на времето и разпускане. Едно от любимите Ви места ще бъде КАФЕ-БАРЪТ. Това е мястото, където ще се наслаждавате на качествени питиета и страхотни освежаващи коктейли.

Летните горещини определено ще бъдат по-приятни, когато ги посрещате обърнати от прохладната вода в БАСЕЙНА. Гостите ще бъдат добре дошли и в ПАРНАТА БАНЯ на комплекса, където да се отпусната и да се насладят на релакс и спокойствие. Предвидено е и специално място за малките посетители. Те ще могат да се забавляват безспирно в чудесния ДЕТСКИ КЪТ, който сме им подготвили. Комплекса разполага и с ПАРКИНГ, където ще има място и за Вашият автомобил. За да сте напълно спокойни сме осигурили и денонощна охрана.

Заповядайте в Комплекс „Marinaville”, Свети Влас!

хотел Свети Влас, апартамент Свети Влас
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Свети Влас
адрес: комплекс Марина вил
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 833 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти