ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Старата къща

Къща за гости в близост до Габрово, приятна обстановка в красива планинска местност

„Старата къща” представлява много симпатична постройка, разполагаща се на територията на красивото село Харачери, отдалечено само на осем километра от Габрово. Още по-близо се намира и интересният архитектурно-исторически резерват Боженци.

Бъдете сигурни, че почивните дни тук, ще прекарате много приятно. В къщата се подслоняват две комфортни ДВОЙНИ СТАИ. Също доста удобни са и ТРОЙНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ. Стаите в къщата се обслужват от два санитарни възела, разчитащи на топла вода. Цялата постройка използва локално парно отопление. Тук ще се чувствате наистина приятно, благодарение на усещането за домашен уют.

В „Старата къща” ще откриете чудна МЕХАНА, изградена в приятен битов стил. Тя разчита на КУХНЯ, в която и Вие ще можете да се развихрите. Предоставяме Ви възможността сами да приготвите храната за Вас и компанията Ви. Механата предвижда място за двадесет души, така че тя е и подходящо местенце, където да се повеселите с приятели. А и къщата е доста удобна за настаняване на големи приятелски компании.

Много добре поддържана е и пъстроцветната ЛЯТНА ГРАДИНА на „Старата къща”. На нея ще можете да се любувате, докато приготвяте нещо вкусно на БАРБЕКЮТО. В двора на къщата ще откриете и БАСЕЙН, чиято освежаваща прегръдка ще ви разхлажда през летните горещи дни. Предвидено е и пространство за ПАРКИРАНЕ.

Добре дошли сте в „Старата къща”, Габрово!

къща за гости Габрово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Габрово
адрес: с. Харачери
тел.: 0888/210926; 0888/243259
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.selotur.hit.bg
GPS:42.915452 N 25.404821 E
follow:

Вижте Старата къща на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1610 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти