ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Пешев***

Хотел в Свети Влас, близо до плажа, с чудесни условия за приятна почивка на море

Хотел „Пешев” се разполага на територията на прелестния Свети Влас. За никого не е тайна колко красиво е това място и колко много възможности за отдих предоставя. От друга страна в хотела ще откриете удобство, комфорт, спокойствие – също изключително важни неща за една добра почивка.

Помещенията, предлагани тук, са тридесет на брой. Те са модерно обзаведени и ще Ви предложат уютна обстановка, в която да прекарате почивните дни.

Доста са и удобствата, от които ще можете да се възползвате в собствената си стая. Със сигурност на разположение ще имате телефон. Помещенията тук са оборудвани и с КЛИМАТИЦИ. Постарали сме се да поставим и ХЛАДИЛНИЦИ. За разнообразяване на времето ще можете да разчитате на кабелната телевизия. За тази цел добра работа ще ви свърши и сърфирането в ИНТЕРНЕТ. По-важните за Вас вещи бихте могли да съхранявате в сейф.

БАЛКОНИТЕ тук разкриват много красива панорама към морският бряг. Ще имате изглед и към Слънчев бряг, а също и към Несебър. Помещенията тук биха могли да настанят двама възрастни с едно или пък с две деца.

В Хотел „Пешев” ще имате възможността да се възползвате и от още доста удобства. На качествено питие, поднесено в приятна обстановка, ще се насладите, ако посетите ЛОБИ БАРА ни. В РЕСТОРАНТА пък ще Ви бъдат предложени най-разнообразни ястия и специалитети, които са отлично приготвени и много ароматни.

В хотела е осигурено и място за отдих. Предвидили сме и ДЕТСКА ПЛОЩАДКА, на която малките ни посетители ще се веселят безспирно. Предвидили сме и малък ПАРКИНГ. Модерен е и БАСЕЙНЪТ ни, радващ се на голяма слънчева тераса със страхотен изглед към Слънчев Бряг и Несебър.

Хотел „Пешев”, Свети Влас Ви очаква!

хотел Свети Влас
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Свети Влас
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 750 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти