ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Делта***

Хотел с ресторант в с. Огняново с отлични условия за почивка сред природата и минералните извори

Хотел „Делта”, разполагащ се на територията на китното родопско село Огняново, ще се радва да Ви настани в някоя от стаите си, докато прекарвате ваканцията си тук. Още на входа ще Ви посрещне великолепен двестагодишен чинар. Тръгването Ви оттук ще бъде съпроводено от аромата на билки и лекия ромон на близката река. Това ще бъде и момента, в който ще осъзнаете колко ще Ви липсва това място. Тук се крие и причината, поради която всички наши гости ни посещават отново и отново. Просто комплексът успява да откъсне хората от ежедневната им среда, от градския шум и проблемите.

Помещенията за настаняване, които предлагаме тук, са доста разнообразни. Сигурно обаче е, че ще се чувствате комфортно, какъвто и да е изборът Ви.

ЕДИНИЧНИТЕ НИ СТАИ са подходящи за отсядане, ако искате да се усамотите, докато сте тук на почивка.
Доста комфортни са и ДВОЙНИТЕ НИ СТАИ.
Със сигурност ще се радвате на достатъчно пространство и удобства в АПАРТАМЕНТИТЕ и МЕЗОНЕТИТЕ тук.

Какъвто и да бъде изборът Ви, сигурно е, че ще Ви допадне модерното обзавеждане и оборудване в помещенията ни. Всяко едно от тях е оборудвано с КЛИМАТИК. Ще използвате и телефон. В стаите ни има поставени телевизори, предлагащи на гостите най-различни кабелни програми. При необходимост от ИНТЕРНЕТ ще иматесвободен достъп до него. От ТЕРАСИТЕ тук ще се радвате на красив изглед. Сред услугите, на които стаите разчитат, е например ежедневното почистване. Няма да имате проблем и в случай, че желаете да посетите СПА центъра тук.

Няма как да не се решите да опитате и ястията, които приготвяме в РЕСТОРАНТА на Хотел „Делта”. Очаровани ще останете от великолепния начин, по който готвачите тук приготвят традиционните специалитети от българската кухня. Разбира се, тук ще можете да вкусите и някои от страхотните местни родопски вкусотии. Задължително трябва да опитате боба в гърне, приготвян тук. Храна, както и добри питиета, бихме могли да Ви доставим и до стаята Ви. Освен на добрата храна, тук бихте могли да се порадвате и на весели празненства. Ресторантът е готов да се превърне в мястото, където да отпразнувате сватбеното Ви тържество.

Гостите на Хотел „Делта” са свободни да се насладят и на всичко онова, което им предлага СПА ЦЕНТЪРА на комплекса. Няколко са акцентите тук. САУНАТА, както и ПАРНАТА НИ БАНЯ, ще са местата, където да се отдадете на релакс. Винаги бихте могли да разпуснете и в ДЖАКУЗИТО ни. Няма как да не Ви се отрази добре и една ПЕРЛЕНА ВАНА. Много приятни, а и доста полезни, са МАСАЖИТЕ, които предлагаме.

Винаги сте добре дошли в Хотел „Делта”, с. Огняново!

хотел Огняново
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Огняново
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 850 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти