ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Корал***

Хотел в Поморие, в близост до центъра на града и плажа

Хотел „Корал” можете да откриете в североизточната част на живописния черноморски град Поморие. Бъдете сигурни, че разположението му ще ви устройва напълно. Петнадесет минути е пътят до летището в град Бургас. Толкова време ще Ви отнеме и пътуването до обичания у нас курорт Слънчев Бряг. Магията и очарованието на малкото градче Поморие, нежната морска прегръдка, на която се радва, Красивото Поморийско лиманно езеро, с което се гордее – всичко това прави града прекрасно място за отдих, а  Хотел „Корал” – най-удобното място за тази цел.

Хотелът ще Ви допадне с привлекателната си локализация. Тук всичко важни места ще бъдат съвсем близо до Вас. Бреговете на Соленото езеро никак не са далеч. Стотина метра Ви делят от приятния слънчев плаж. Толкова е и разстоянието до центъра на града. Наблизо ще откриете и автобусна спирка, която ще улеснява придвижването Ви в града.

Самият хотел също разполага с немалко удобства. Помещенията, които се предлагат тук, са много удобни. Петнадесет от тях представляват ДВОЙНИ СТАИ. Хотелът би могъл да ви настани и в някой от четирите си едноспални АПАРТАМЕНТА. Всяко от предложенията е достатъчно просторно и ще Ви осигури наистина добри условия, в които да прекарате ваканцията си. Доста стилен е дизайнът на стаите. Оборудването им също ще Ви удовлетвори. Тук ще имате възможността да използвате кабелна телевизия. На разположение ще бъдат КЛИМАТИЧНА ИНСТАЛАЦИЯ, както и безплатен достъп до WI-FI ИНТЕРНЕТ. Помещенията тук ще Ви предложат и приятна гледка от балконите си.

Почивката Ви в Поморие задължително трябва да включва и поне една полезна процедура. Все пак градът е прочут с благотворното въздействие върху здравето, което указва ЛЕЧЕБНАТА КАЛ тук. Не бива да пропускате да посетите и централния плаж в града, известен с уникалния си черен пясък. Бъдете сигурни, че освен много приятна, почивката Ви в Поморие ще се окаже и доста полезна.

Цените за нощувка, както и повече полезна информация, ще можете да откриете в сайта на хотела.

Заповядайте в Семеен хотел „Корал”!

хотел Поморие
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Поморие
адрес: ул. Св. Иван Рилски 2
тел.: 0596/47666; 0596/48666; 0889/199666
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.coralpomorie.com
GPS:42.561698 N 27.638167 E
follow:

Вижте Хотел Корал*** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 948 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти