ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Вила Романа

Прекрасен хотел край Балчик с неповторима гледка към морската шир

Само шест километра е разстоянието между Ваканционно селище Вила „Романа” и красивия черноморски град Балчик. Всъщност, територията, на която ще откриете хотела, е част от местността Икантълъка.

Ваканционният клуб съумява да предложи на посетителите си доста приятни условия за настаняване. Три са сградите, които съставляват комплекса. В тях подслон намират общо ПЕТДЕСЕТ И ДВА ПРЕКРАСНИ АПАРТАМЕНТА. Всеки един от тях е в състояние да предложи на обитателите си доста комфорт и спокойствие. На разположение ще бъде напълно оборудвана кухня. Със сигурност ще удобство ще Ви създава КЛИМАТИКЪТ. Във всяко помещене има и телевизор, който предлага какви ли не сателитни програми. Свободно ще можете да използвате и ИНТЕРНЕТ. Стаите са оборудвани и с телефони.

РЕСТОРАНТА на комплекса е друго от местата тук, което е в състояние да Ви очарова с приятната си обстановка и невероятната гледка към морския бряг. Кулинарните изкушения, предлагани тук, също ще Ви оставят очаровани.

Никак не са малко и удобствата, които Вила „Романа” ще Ви предложи допълнително. Тук например ще Ви предложим да се отпусне в минералните води на страхотния БАСЕЙН.

На внимание се радва и ФИТНЕС ЦЕНТЪРА ни, посещаван от всички, които се стараят да поддържат добра форма. Не е за подценяване и наличието на паркинг.Почитателите на ГОЛФА също ще останат доволни, имайки предвид близкото разположение на няколко голф игрища.

Чувствайте се поканени да прекарате идните почивни дни във Ваканционен клуб Вила „Романа”. Ще Ви очакваме!

хотел Балчик, вила Балчик
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Балчик
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1206 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти