ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Попов

Къща за гости до с. Огняново, с отлични условия за добра почивка

Много уютна е Къща за гости „Попов”, разполагаща се в красивото село Марчево. Само на километър оттук се намира с. Огняново, в което ще откриете лековитите минерални бани. Къщата е доста подходяща за отсядане, в случай че обичате природата и почивките, прекарани сред комфорта на домашната обстановка. Тук приятно ще си прекарат семейства, дошли заедно с децата, млади двойки, както и по-големи организирани групи.

Гарантирано ще Ви хареса и просторната МЕХАНА. Тя се разпростира на сто и двадесет квадратни метра. Решена е изцяло в битов стил, а край КАМИНАТА тук се събират всичките ни гости. Към механата има и изцяло оборудвана кухня, в която посетителите могат сами да приготвят ястията, които най-много обичат. Разбира се, с предварителна заявка ще можете да уредите и храна, приготвена специално за Вас и компанията от домакините на къщата. Приятно ще се чувствате и в добре поддържания ДВОР на Къща „Попов”. Чудесна гледка към него се открива от ЗАКРИТОТО БАРБЕКЮ, разчитащо и на ЛЯТНА КУХНЯ. В двора е отделено и достатъчно място, предвидено за паркиране.

Гостите на къщата ще могат да избират сред различни по вид стаи за настаняване. Четири от предложенията тук представляват ДВОЙНИ СТАИ. Бихте могли да проявите интерес и към ТРОЙНОТО ПОМЕЩЕНИЕ. Определено комфортно ще се чувствате и в някой от двата ни АПАРТАМЕНТА.

Не са малко удобствата, които са на ваше разположение. Например цялата къща за гости използва централно парно отопление. Помещенията са симпатично обзаведени и с модерно оборудване. Това означава, че тук ще можете да разчитате на телевизор. Най-разнообразни са кабелните програми, с които той разполага. Със сигурност няма да има проблем да използвате и ИНТЕРНЕТА. В банята, с каквато разполага всяко помещение, тече чиста минерална вода. Апартаментите тук се радват на всички тези удобства. Те се състоят от спално помещение и хол, в който сме разположили мека мебел. Естествено, няма да има проблем да наемете и цялата къща като за по-продължителен престой от три дни ще използвате отстъпка. В къщата за гости се допускат домашни любимци!

Никак не са малко и развлеченията, както и забележителностите, на които ще можете да се насладите по време на ваканцията си тук. Както споменахме, Къща „Попов” се намира само на километър от село Огняново, както и от минералните бани, разполагащи се тук. Курортното селище предлага целогодишно балнеолечебните си услуги. Това означава, че когато и да ни гостувате, ще можете да се насладите и на някоя лечебна процедура.

Недалеч от село Марчево, където е ситуирана къщата, ще можете да посетите и интересните останки от древния римски град Никополоис ад Нестум. Благоприятно ще се окаже и разположението измежду четири красиви планини за онези, които обичат природата и се чувстват щастливи, когато са близо до нея. Тук ще можете да се наслаждавате на продължителни разходки по еко пътеки, както и на весели семейни пикници сред природата. В близките села ще се удивите на прекрасна архитектура, а също и на живописни гледки.

Заповядайте в Къща за гости „Попов”!

къща за гости Огняново
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Огняново
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1120 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти