ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Градина

Семеен хотел Градина в с. Огняново, сред великолепна природа и чист планински въздух

В китното село Огняново се разполага удобният за почивка сред природата Семеен хотел „Градина”. Разположението му ще ви осигури една уникална възможност да се насладите на дивните гледки, които се откриват към четирите заобикалящи селцето планини. Стъргач, Славянка, Пирин и Родопа планина ще се конкурират за вниманието Ви. Част от долината на р. Места също ще бъде достъпна за Вас. Тук са благоприятни и условията за практикуване на балнеотуризъм.

Почивката Ви в Семеен хотел „Градина” ще е едно преживяване, изпълнено със спокойствие и комфорт. Хотелът ще Ви предложи помещения, които ще отговорят на всички Ваши изисквания за удобство. Три на брой са ДВОЙНИТЕ СТАИ тук. Пет помещения представляват СПАЛНИ. Разполагаме и с два АПАРТАМЕНТА от типа „мезонет”. Можете да разчитате, че при необходимост ще Ви бъде предоставено и допълнително легло. Комплексът се радва на стилно обзавеждане. Модерно е и оборудването ни-със сигурност тук ще разполагате с климатик, телефон, безплатен интернет, телевизор, а също така и с мини бар.

Няма как вниманието Ви да не бъде привлечено и от РЕСТОРАНТА ни. Тук ще Ви бъдат предложени отлично приготвени ястия от българската традиционна кухня. Доста вкусни са салатите, както и месата, които приготвяме на жар. Ресторантът ще Ви предложи и специалитети от европейската кухня. Няма как да не Ви харесат и предложенията ни от турската кухня. При нас ще успеете не само да опитате различни вкусове, но и ще се докоснете до традицията, ще почувствате и прочутото българско гостоприемство.

Добре дошли ще бъдете и в ГРАДИНАТА НА ХОТЕЛА. Винаги я поддържаме в разкошен вид. Множество са пъстрите цветя, свежите храсти и осигуряващите сянка дървета. Гостите ни могат да ползват безплатно барбекюто, което сме разположили в нея. Тук се разполага и БАСЕЙНЪТ ни, който е пълен с минерална вода.

Дойдете ли тук, задължително трябва да изпробвате и ПАРНАТА БАНЯ, САУНАТА и ДЖАКУЗИТО. Тя е чудесен начин, по който да възобновите силите си. Подобна процедура ще окаже наистина много благоприятно въздействие върху целия Ви организъм. Този начин Ви осигурява и лесно прочистване от шлаки. Онези, които искат да намалят теглото си също ще могат да се възползват. Цялото Ви тяло и всичките му тъкани и органи ще бъдат тонизирани след престой в парната баня.

Друг много ефикасен метод за релаксиране е МАСАЖЪТ. Чрез него ще можете да стимулирате кръвообращението си, както и работата на имунната система. А и всички специални за целта масла, лосиони и най-различни кремове, също ще Ви въздействат положително. От всичко това ще можете да се възползвате на територията на комплекса.

ЦЕНИТЕ ТУК СА СЪВСЕМ ДОСТЪПНИ. Двойна стая и спалня, се предлага срещу четиридесет лева на нощ. Ако предпочитате спалня и допълнително легло, цената е петдесет лева. Апартаментите тип „мезонет” ще бъдат на Ваше разположение срещу седемдесет лева на вечер.

Добре дошли сте в Хотелски комплекс „Градина”, с. Огняново!

хотел Огняново, ресторант Огняново
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Огняново
адрес: с. Огняново, Гоце Делчев
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1001 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти