ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Джани

Очарователен ресторант в Слънчев бряг, с повече от 15 годишна традиция

В курортния комплекс Слънчев бряг се разполага Ресторант „Джани”. От 1999 година насам той посреща и настанява гости от най-различни места. През времето заведението успя да се превърне в едно от най-елитните за региона, благодарение на усилията на екипа си. Вече петнадесет години тук всеки гост получава индивидуално отношение. Винаги сме се старали да откликваме на всяко желание на своите посетители.

Ресторант „Джани” никак не е малък – местата, които той осигурява са седемстотин. Това обаче не пречи на обучения персонал да съумява да изпълнява поръчките бързо и качествено. В заведението се предлагат и най-разнообразни ястия. Доста обичани и търсени са ястията от БЪЛГАРСКАТА ТРАДИЦИОННА КУХНЯ. Но тук ще имате по-богат избор. Бихте могли да се спрете на ЕВРОПЕЙСКА КУХНЯ. Много добри са предложенията от СРЪБСКАТА. На широк интерес се радват и ОРИЕНТАЛСКИТЕ СПЕЦИАЛИТЕТИ. Доста застъпени в менюто ни са и питиетата. Качествен алкохол, приятни безалкохолни напитки, както и освежаващи коктейли ще откриете при нас.

Много добре ще се чувствате в приятната обстановка на ресторанта. Тя предвижда възможности за отпразнуване на различни семейни поводи. На драго сърце ще Ви помогнем в организирането на сватби и рождени дни. Спокойно можете да планирате и уговорите провеждането на бизнес срещите си тук.

Винаги ще бъдете добре дошли в Ресторант „Джани”, Слънчев бряг!

ресторант Слънчев бряг
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Слънчев Бряг
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1247 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти