ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Ринг**

Хотел в Благоевград, с отлични условия за бизнес туризъм или кратка почивка

Комплекс „Ринг” се разполага в красивия Благоевград. Местоположението на хотела е доста удобно. Тук ще се разполагате близо до центъра на града, както и до важни места като жп.гарата, а също и до автогарата. Хотел „Ринг” е и прекрасна отправна точка, ако сте се упътили към някой от интересните туристически обекти в този край. В околността бихте могли да посетите места като Рилския манастир, както и старинния Мелник. Наблизо ще бъде и ски курорта ни Банско. Разположението на комплекса, както и отличните условия, които той предлага, са причината той да бъде едно от предпочитаните кътчета за почивка и организиране на мероприятия.

В Хотел „Ринг” ще откриете различни по вид помещения за настаняване. Бихте могли да се разположите в някоя от дванадесетте удобни СТАИ, както и в някой от двата ни комфортни АПАРТАМЕНТА. Всяко едно от предложенията ни се радва на елегантно обзавеждане, а също и на модерно оборудване. В стаите тук ще имате възможността да използвате КЛИМАТИК. Определено тук няма да Ви липсва и телевизор, както и голямо разнообразие от сателитни програми. Безплатен ще бъде достъпът Ви до WI-FI ИНТЕРНЕТ.

Освен удобните стаи, хотелът ще Ви покани и в двата си РЕСТОРАНТА. Единият от тях предлага място за двеста и петдесет души. Той е доста подходящ за провеждането на различни събития и организиране на тържества от семеен и професионален характер. Обстановката също ще Ви допадне доста. По-малкият ни ресторант пък предлага достатъчно пространство за настаняването на петдесет души. Той е добро решение в случай, че искате да се насладите на обяд с приятели, или пък романтична вечеря. Мястото е подходящо и за планирането на делови и бизнес срещи. Ресторантите в хотела могат да се похвалят с наистина добре приготвени ястия. Тук ще можете да се насладите на вкусна храна от традиционната българска кухня, на най-разнообразни специалитети от сръбската, както и на предложения с морски дарове.

ЦЕНИ:
В стаите на хотела може да бъде настанен и един човек срещу сума от четирдесет лева. Двойните стаи тук се отдават срещу петдесет лева за нощувка. Апартамент може да бъде на Ваше разположение за осемдесет лева.

Комплекс „Ринг”, Благоевград Ви очаква!

хотел Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: бул. П Яворов
тел.: 073/899229; 0896/841571
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.00018 N 23.10965 E
follow:

Вижте Хотел Ринг** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 838 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти