ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Romance Marine***

Очарователен хотел в Слънчев бряг, в близост до Cacao beach

В най-красивата част на Слънчев бряг се разполага Комплекс „Romance Marine”. Той се простира съвсем близо до комплексите „Rainbow”, както и до плаж CACAO, станал емблематично кътче за този район. Една петнадесетминутна разходка ще Ви отведе в Несебър. Красивият полуостров, на който се разполага античният град, е истински паметник на културата, което е и причината да бъде в списъка на ЮНЕСКО. На двадесет и пет километра оттук пък се намира град Бургас и неговото летище. Ако наемете кола, а защо не такси или пък да ползвате автобус, само след двадесет минути път ще можете да се възползвате от екстрите и на този прекрасен град.

Комплексът всъщност в съставен от две сгради, поотделно носещи имената „Romance” и „Marine”. Тяхното проектиране и замисъл е такъв, че да представляват своеобразно обогатяване на комплексите „Rainbow” с още повече атракции. Тяхната оригинална средиземноморска архитектура, наподобяваща нейни видни представители по протежението на Френската Ривиера, прекрасно допълва тази картина. Очарователни са арките, интересните състарени керемиди, красивите пастелни цветове, зелените цветя, перестите палми и маслините. Всички те носят автентичния дух на „Romance Marine”! Двете сгради се отварят на юг и се радват на красив и БОГАТО ОЗЕЛЕНЕН ДВОР. В пълна хармония с него се разполагат ВЪНШНИЯТ БАСЕЙН, ДЕКОРАТИВНАТА ПЛАЖНА ИВИЦА, както и веселият ДЕТСКИ АКВА ПАРК. Всички закрити екстри на комплекса са достъпни целогодишно. Интерес предизвиква ВЪТРЕШНИЯ БАСЕЙН, който се отоплява и предлага на посетителите възможност за спортно плуване с контра течение.

Настаняването в комплекса се извършва в различни по вид помещения. Сред възможностите са удобни ДВОЙНИ СТАИ и СТУДИЯ, както и комфортни АПАРТАМЕНТИ с едно или с две спални помещения. В хотела има и красиви апартаменти тип „МЕЗОНЕТ”. Оборудването на тези помещения е модерно. Всяка стая се обслужва от КЛИМАТИК, както и от хладилник. Навсякъде са поставени и телевизори. Гостите се възползват от кабелна телевизия. ИНТЕРНЕТ също е наличен. От БАЛКОНИТЕ се открива чудесна гледка. Камериерки обслужват стаите ежедневно. Бельото в помещенията се сменя на всеки три дни. Услуги като пране и гладене също се предлагат.

Рецепцията в комплекса е на разположение двадесет и четири часа. Гостите използват свободно и двата басейна. Шезлонгите и чадърите край външният от тях също са безплатни. Всички екстри и процедури в СПА ЦЕНТЪРА са абсолютно достъпни за желаещите. ДЖАКУЗИТО ще осигури добра възможност за релакс. ДЕТСКИЯТ КЪТ и АКВА ПАРКА са на разположение за малчуганите.

Италианският РЕСТОРАНТ с удоволствие ще Ви приеме и ще Ви предложи ароматни блюда. Добри питиета се предлагат в ЛОБИ БАРА. В комплекса място намират дори банкомат и обменно бюро.

Като допълнителни услуги в „Romance Marine” се предлагат ТРАНСФЕРИ от и до големите летища в страната (Бургас, София, Варна). Може да планирате и ЛОВ В СОБСТВЕНОТО СТОПАНСТВО на комплекса, намиращо се на шестдесет километра оттук. Организират се и допълнителни ЕКСКУРЗИИ.

Винаги ще бъдете добре дошли в Комплекс „Romance Marine”!

хотел Слънчев бряг, апартаменти Слънчев бряг
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Слънчев Бряг
адрес: зона Запад
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 958 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти