ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Калоянова крепост

Атрактивен комплекс, състоящ се от хотел и ресторант в Арбанаси, представляващи част от истинска крепост

Разполагащ се съвсем близо до китното селце Арбанаси, Комплекс „Калоянова крепост” е място, радващо се на страхотна гледка към старопрестолния град Велико Търново. Всичко тук ни връща към славната българска история. Препратки към миналото ще откриете във визията ни, в интериорните решения, дори в артистичните програми, изнасяни тук. Цялата ни декорация, парапети и аплици, представляват реплики, максимално доближаващи се до оригиналите, намирани на хълма Царевец.

В комплекса се подслонява Хотел „Калоянова крепост”, където бихте могли да отседнете по време на посещението си. Той е отличен с две звезди и предлага на посетителите си няколко различни вида помещения.

Първите предложения са десет на брой и представляват СТАНДАРТНИ ДВОЙНИ СТАИ. Удобна двойна спалня ще откриете във всяко от тези помещения. Те са оборудвани и с LCD телевизори. Тук ще можете да избирате сред разнообразни кабелни програми. Но в случай, че предпочитате Интернет пред телевизия, то можете да се възползвате от безплатния достъп, който предлагаме. В стаята си ще откриете и мини бар. И на други, допълнителни услуги можете да разчитате тук, например копирни. Винаги бихме могли да направим за Вас поръчка на такси. Дори събуждането си от сън ще можете да ни доверите.

В хотела намират място и две ЛУКСОЗНИ СТАИ. Те са с джакузи, а също така имат и парна баня, разположена в самата стая.

Двете ни ВИП стаи пък се радват на двойно джакузи и парна баня в санитарния възел.

На територията на комплекса винаги ще сте добре дошли и в РЕСТОРАНТ „КАЛОЯНОВА КРЕПОСТ”. Тук имаме място, достатъчно за настаняването на четиристотин и петдесет души. Доста голяма е сцената/дансингът ни. Радваме се, че можем да предложим на посетителите си качествена звукова система за жива клубна музика. Оборудването ни е единственото такова в България. В интериорно отношение ресторанта доста ще Ви допадне. Доста ефектно е и осветлението ни. Тук музиката е осигурена от собствен оркестър, а често организираме и музикално-артистични програми в които участват и гост-изпълнители. При нас ще можете да опитате и много вкусни ястия. Менюто ни е съставено от най-добрите и обичано рецепти от националната ни кухня. Вкусни специалитети, качествени алкохолни питиета и освежаващи безалкохолни напитки се сервират тук. Към ресторанта има и много красива ЛЯТНА ГРАДИНА, с възможност за настаняване на още двеста души. При нас има и забавен ДЕТСКИ КЪТ. Можете да се порадвате и на конни атракции. Ресторант „Калоянова крепост” е идеално място, където бихте могли да организирате и всякакви празненства. Домакинствали сме на абитуриентски балове, сватби, фирмени събирания и семейни тържества. Имаме опит и Ви гарантираме, че ще си прекарате много добре. Разчитаме и на паркинг с видео наблюдение, където има място за сто автомобила.

Доста са и забавленията, на които ще можете да се порадвате в Комплекс „Калоянова крепост”. Изключително много са желаещите да мерят сили на пейнтбол. Играта е доста вълнуваща, а и забавна. Едно наистина страхотно преживяване е и разходката с хеликоптер. От птичи поглед ще видите старата столица. Уверяваме ви, че дълго ще помните полета над Велико Търново. На най-различни конни атракции също бихте могли да се отдадете. Децата съвсем не скучаят тук. И за тях сме подготвили интересни занимания. В Комплекс „Калоянова крепост” се провеждат и множество музикално-артистични програми. Съвсем нерядко ни гостуват и звезди. Провеждат се конкурси, ревюта и най-различни благотворителни събития.

Цените ни, както и повече информация за комплекса, бихте могли да получите в сайта на Комплекс „Калоянова крепост”.

Заповядайте при нас!

хотел Велико Търново, хотел Арбанаси
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Арбанаси
адрес: м-ст Арбанашко плато
тел.: 0882/111115; 0882/111113
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.kaloianovakrepost.com
GPS:43.090387 N 25.684398 E
follow:

Вижте Комплекс Калоянова Крепост** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1684 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти