ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Амброзия

Ресторант Амброзия е петзвезден ресторант в Банско, с изискана кухня и обстановка

Подслонен от Хотел „Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт” в Банско, А-Ла-Карт ресторант „Амброзия” е едно от най-добрите места у нас, където ще се насладите на модерна кухня. Атмосферата, царяща тук, ще Ви прикани и ще Ви накара да се отпуснете максимално, наслаждавайки се на комфортната ни обстановка.

Тук бихте могли да се порадвате на изискана вечеря. Нашият Главен Готвач се старае много при приготвянето на ястията и за направата им винаги използва само пресни съставки и подправки. Това прави блюдата ни много вкусни и изключително ароматни. В наше лице, модерната висша кухня намира достоен представител.

А-Ла-Карт ресторант „Амброзия” е кътче, където с повод или без, всяко от сетивата Ви ще празнува. Посетилите ни веднъж, определено се връщат отново, защото тук предлагаме наистина цялостно и качествено обслужване. Идеално изпълнени рецепти, приготвени в съответствие със сезона, комфортна обстановка, безупречно обслужване от страна на персонала, дори музиката тук се изпълнява на живо. А като допълним това, че тук имаме дори опция за безплатен трансфер от и до заведението, при предварителна уговорка, то онова, което предлагаме, е наистина завършена услуга. Трябва да отбележим, че и това е причината да сме отличени с титлата „Най-добър ресторант за 2013 година”!

Ресторант „Амброзия”, Банско настанява гостите си само с предварителна резервация. На изискана вечеря с ястия от висшата модерна кухня, можете да се насладите през всеки ден, без понеделник. А работното ни време е от 18.00 часа до 23.30 часа. Ще Ви очакваме!

ресторант Банско
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Банско
адрес: ул. Караманица 11
тел.: 0749/50500; 0749/50501
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.premiermountainresort.com
GPS:41.822226 N 23.481213 E
follow:

Вижте Ресторант Амброзия на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1344 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти