ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
К-Екстрийм ЕООД

К-Екстрийм ЕООД - 3Д подове, окачени тавани - гипсокартон, опънати тавани, декоративни мазилки, растерни тавани в София и Пловдив

„К-Екстрийм” ЕООД е специализирала своята дейност в областта на сухото строителство, работата с гипсокартон, както и изработването на оригинални и атрактивни проекти за опънати, както и за окачени тавани.

Тук ще Ви бъде предложено проектиране, а също и компютърна визуализация на окачени тавани, изработени от гипсокартон. За да бъде услугата завършена, фирмата ще Ви предложи и монтажа им. За обновяване на интериора в офиса например перфектна работа ще Ви свършат растерните тавани. При „К-Екстрийм” ще откриете и преградни щендерни стени. Бихте могли да осигурите на дома си и шумо- и топлоизолация. Сред услугите е включено дори и изграждането на колони и красиви камини отново от гипсокартон KNAUF. Последните предложения са актуални, в случай че се намирате в София, Шумен, Бургас, Пловдив или Сливен.

Едно от най-новите и доста търсени на пазара предложения, които са достъпни при нас, са безшевните опънати тавани и стени. Отново се занимаваме с тяхното проектиране, доставка от Европа и Китай, както и с монтажа им. Доста популярни и сполучливи са и художествените варианти на опънатите тавани. Бихте могли да ни дадете Ваши фотографии или пък да заложите на някоя от нашия каталог. Определено печатът върху огледалните ни опънати тавани ще направи домът Ви много по-модерен и стилен. Тавани и стени биха могли да се превърнат в истинско произведение на изкуството, стига да ни се доверите. „К-Екстрийм” ЕООД ще Ви предложи красиви декорации за стени и тавани, както и най-различни фрески и стенописи. Ефектът, който се постига е доста автентичен, тъй като пигментите, които употребяваме, проникват много дълбоко в порите на повърхностите, върху които работим.

На най-различна тематика могат да бъдат и дизайнерските 3D подове, които предлагаме. За тяхната направа се използват красиви фотографии, които имат много голяма резолюция и качество. Те биват поставяни върху предварително подготвена основа, а после върху тях се излива епоксидна смола или други вещества. Резултатът е доста ефектен.

Тук се предлагат и възможности за луксозни ремонти, стига да се спрете на някоя от актуалните ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ и декоративни шпакловки на OIKOS.

Ако желаете да промените дома си или пък искате да освежите интериора, то определено услугите на фирма „К-Екстрийм” ЕООД ще Ви бъдат доста полезни.

К-Екстрийм ЕООД можете да намерите на следните адреси:

гр. София, ЖК Младост 2 бл. 260

гр. Пловдив, ул. Иван Стефанов Гешев 30 А

опънати тавани, растерни тавани, окачени тавани
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Пловдив
адрес: ул. Иван Стефанов Гешев 30 А
тел.: 0889/220978
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.k-extreme.net
GPS:42.133077 N 24.72229 E
follow:

Вижте К-Екстрийм ЕООД на по-голяма карта
Тази страница е посетена 5830 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти